
Την έναρξη της συνεργασίας τους ανακοίνωσαν η Dahua Technologies και η Info Quest Technologies, με στόχο τη διάθεση στην ελληνική αγορά του συνόλου των IoT και AIoT προϊόντων της κατασκευάστριας εταιρείας.
Η κινεζική Dahua Technology, είναι κατασκευαστής προϊόντων και λύσεων IoT ΑΙοΤ, που διαμορφώνουν το Έξυπνο Σπίτι και την Έξυπνη Πόλη. Η εταιρεία διαθέτει περισσότερες από 2.100 κατατεθειμένες πατέντες, 10% του κύκλου εργασιών επενδύεται και άνω του 50% των 16.000 εργαζομένων της να απασχολείται στον τομέα της έρευνας (R&D).
Σήμερα στη γκάμα των προϊόντων της, τα οποία είναι διαθέσιμα σε περισσότερες από 180 χώρες, περιλαμβάνονται κάμερες ασφαλείας, web κάμερες, οθόνες, Video Walls, διαδραστικοί πίνακες, SSD δίσκοι και μνήμες, switches και πολλά ακόμα.
«Συνεργασία στρατηγικής σημασίας»
«Για εμάς στην Dahua Technologies, η συνεργασία με την Info Quest Technologies είναι στρατηγικής σημασίας για την ανάπτυξή μας και στην ελληνική αγορά προϊόντων ψηφιακής τεχνολογίας. Στόχος μας είναι να εστιάσουμε από κοινού στην ανάπτυξη ολοκληρωμένων έξυπνων λύσεων για διάφορους τομείς της αγοράς, όπως η διαχείριση κυκλοφορίας, η ασφάλεια δημοσίων χώρων, η επιτήρηση δασών, η λιανική, ο χρηματοπιστωτικός τομέας, η ενέργεια κλπ., με κέντρο την καινοτομία, την ποιότητα και την εξυπηρέτηση, συμβάλλοντας σε μία ασφαλέστερη κοινωνία και μία εξυπνότερη καθημερινότητα για όλους. Ως εξειδικευμένος διανομέας τεχνολογίας, η Info Quest Technologies φέρνει την ποιοτική διαφορά, αλλά και την εμπειρία στην αγορά και θα είναι ο εταίρος μας στην υλοποίηση της στρατηγικής μας και στην Ελληνική αγορά», δήλωσε ο κ. Χαράλαμπος Καραΐσκος, Διευθυντής Πωλήσεων Dahua Technologies Greece.
«Νέα έξυπνα προϊόντα και λύσεις στην ελληνική αγορά»
«Είμαστε πραγματικά χαρούμενοι, που μέσω της συνεργασίας μας με την Dahua Technologies, φέρνουμε νέα έξυπνα προϊόντα και λύσεις στην ελληνική αγορά, που θα προσδώσουν περισσότερες δυνατότητες στους πελάτες μας. Στον νέο διασυνδεδεμένο κόσμο, παραμένουμε προσηλωμένοι στην αποστολή μας να φέρνουμε την αιχμή της ψηφιακής τεχνολογίας στην αγορά μας και μαζί με τους συνεργάτες μας να τη μετουσιώνουμε σε αξία για κάθε άνθρωπό και κάθε οργανισμό» δήλωσε ο Βλαδίμηρος Γράβαρης, Εμπορικός Διευθυντής Προϊόντων Τεχνολογίας της Info Quest Technologies.


Latest News

Υπερδιπλάσια EBITDA παρά τη μείωση του κύκλου εργασιών για την Ελαστρον
Το μικτό κέρδος του Ομιλου Ελαστρον διαμορφώθηκε το 2024 σε 18,1 εκ. ευρώ έναντι 16,1 εκ. το 2023

Ολοκληρώθηκε η δημόσια πρόταση της Eurobank για την Ελληνική Τράπεζα - Στο 97,994% η συνολική συμμετοχή
Άμεσα θα ασκήσει το squeeze out η Eurobank

INTERLIFE: Υψηλά κέρδη, αύξηση παραγωγής και πρόταση για μέρισμα 0,20 ευρώ/μετοχή
Τα Εγγεγραμμένα Ασφάλιστρα της INTERLIFE το 2024 έφτασαν τα 100,35 εκατ.€ (+6,96%) έναντι 93,82 εκατ.€ της προηγούμενης Χρήσης

Αυξημένος τζίρος στα 370,4 εκατ. ευρώ το 2024 για τα Πλαστικά Θράκης
Προτεινόμενο συνολικό μέρισμα απο τα Πλαστικά Θράκης 0,23 ευρώ ανα μετοχή

ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Καθαρά κέρδη 57,4 εκατ. ευρώ το 2024, επιστροφή 174 εκατ. στους μετόχους
Τα Βασικά Οικονομικά Μεγέθη του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για τη χρήση του 2024

ΓΣΕΒΕΕ: Οι μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις δεν χρειάζονται προσωρινά επιδόματα αλλά προσιτές τιμές ενέργειας
Με ανακοίνωσή της, η ΓΣΕΒΕΕ καλεί την Πολιτεία να υιοθετήσει πολιτικές που θα μειώσουν το κόστος ενέργειας

Ανοίγει η πλατφόρμα για επιδοτήσεις ρεύματος σε 1 εκατ. επιχειρήσεις - Αναλυτικά οι όροι και οι προϋποθέσεις
Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σταύρος Παπασταύρου ξεκαθάρισε πως εκτός επιδοτήσεων θα μείνουν όσες επιχειρήσεις έχουν προβεί διαπιστωμένα σε ρευματοκλοπή

«Ταύρος» για τις ελληνικές τράπεζες η JP Morgan - Υψηλότερες τιμές στόχους για Alpha, Εθνική
Η JP Morgan προχώρησε σε αύξηση των εκτιμήσεων για την κερδοφορία του τραπεζικού κλάδου

Μείωση τζίρου και κερδών για τον Όμιλο ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ το 2024 - Οι προοπτικές για το 2025
Το 2024 αποτέλεσε μια χρονιά προκλήσεων για τη ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ, καθώς ολοκληρώθηκε η μεταφορά της παραγωγικής διαδικασίας της θυγατρικής «ΕΞΑΛΚΟ Α.Ε. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ»

Το στοίχημα της Lavipharm με την κάνναβη – Προς νέες εξαγορές και επενδύσεις
Τι ανέφερε η διοίκηση της Lavipharm για την πορεία της εταιρείας στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών – Τι μέρισμα θα προτείνει στους μετόχους