Την έναρξη της συνεργασίας τους ανακοίνωσαν η Dahua Technologies και η Info Quest Technologies, με στόχο τη διάθεση στην ελληνική αγορά του συνόλου των IoT και AIoT προϊόντων της κατασκευάστριας εταιρείας.

Η κινεζική Dahua Technology, είναι κατασκευαστής προϊόντων και λύσεων IoT  ΑΙοΤ, που διαμορφώνουν το Έξυπνο Σπίτι και την Έξυπνη Πόλη. Η εταιρεία διαθέτει περισσότερες από 2.100 κατατεθειμένες πατέντες, 10% του κύκλου εργασιών επενδύεται και άνω του 50% των 16.000 εργαζομένων της να απασχολείται στον τομέα της έρευνας (R&D).

Σήμερα στη γκάμα των προϊόντων της, τα οποία είναι διαθέσιμα σε περισσότερες από 180 χώρες, περιλαμβάνονται κάμερες ασφαλείας, web κάμερες, οθόνες, Video Walls, διαδραστικοί πίνακες, SSD δίσκοι και μνήμες, switches και πολλά ακόμα.

«Συνεργασία στρατηγικής σημασίας»

«Για εμάς στην Dahua Technologies, η συνεργασία με την Info Quest Technologies είναι στρατηγικής σημασίας για την ανάπτυξή μας και στην ελληνική αγορά προϊόντων ψηφιακής τεχνολογίας. Στόχος μας είναι να εστιάσουμε από κοινού στην ανάπτυξη ολοκληρωμένων έξυπνων λύσεων για διάφορους τομείς της αγοράς, όπως η διαχείριση κυκλοφορίας, η ασφάλεια δημοσίων χώρων, η επιτήρηση δασών, η λιανική, ο χρηματοπιστωτικός τομέας, η ενέργεια κλπ., με κέντρο την καινοτομία, την ποιότητα και την εξυπηρέτηση, συμβάλλοντας σε μία ασφαλέστερη κοινωνία και μία εξυπνότερη καθημερινότητα για όλους. Ως εξειδικευμένος διανομέας τεχνολογίας, η Info Quest Technologies φέρνει την ποιοτική διαφορά, αλλά και την εμπειρία στην αγορά και θα είναι ο εταίρος μας στην υλοποίηση της στρατηγικής μας και στην Ελληνική αγορά», δήλωσε ο κ. Χαράλαμπος Καραΐσκος, Διευθυντής Πωλήσεων Dahua Technologies Greece.

«Νέα έξυπνα προϊόντα και λύσεις στην ελληνική αγορά»

«Είμαστε πραγματικά χαρούμενοι, που μέσω της συνεργασίας μας με την Dahua Technologies, φέρνουμε νέα έξυπνα προϊόντα και λύσεις στην ελληνική αγορά, που θα προσδώσουν περισσότερες δυνατότητες στους πελάτες μας. Στον νέο διασυνδεδεμένο κόσμο, παραμένουμε προσηλωμένοι στην αποστολή μας να φέρνουμε την αιχμή της ψηφιακής τεχνολογίας στην αγορά μας και μαζί με τους συνεργάτες μας να τη μετουσιώνουμε σε αξία για κάθε άνθρωπό και κάθε οργανισμό» δήλωσε ο Βλαδίμηρος Γράβαρης, Εμπορικός Διευθυντής Προϊόντων Τεχνολογίας της Info Quest Technologies.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις