Σε μια… «στροφή» στην καριέρα του ο Ίλον Μασκ, αποφάσισε να κυκλοφορήσει το δικό του άρωμα και μάλιστα σε λίγες μόλις ώρες κατάφερε να διαθέσει 10.000 μπουκάλια βγάζοντας ένα εκατομμύριο δολάρια.

«Με ένα όνομα σαν το δικό μου, η είσοδος στον κλάδο των αρωμάτων ήταν αναπόφευκτη – γιατί το πάλεψα τόσο καιρό!;» έγραψε ο Μασκ στο Twitter, όπου πλέον περιγράφει τον εαυτό του ως πωλητή αρωμάτων.

Musk σημαίνει στα αγγλικά μόσχος, μια ομάδα ουσιών, συχνά ζωικής προέλευσης, που χρησιμοποιείται ως βάση σε πολλά αρώματα.

Το άρωμα ονομάζεται «Burnt Hair»  (καμένα μαλλιά) και κοστίζει 100 δολάρια το μπουκάλι. Η μαζική του κυκλοφορία αναμένεται πρώτο τρίμηνο του 2023.

«Η εσάνς του αποτρόπαιου πόθου» είναι η περιγραφή που δίνει η Boring Company για το νέο προϊόν, το οποίο τιμάται 100 δολάρια και θα αρχίσει να παραδίδεται το πρώτο τρίμηνο του 2023.


Οι προηγούμενες επιχειρηματικές του κινήσεις περιλάμβαναν την τεκίλα της Tesla, που κυκλοφόρησε το 2020, και ένα «κοντό σορτς» για να σηματοδοτήσει τη νίκη του Μασκ έναντι των επενδυτών που στοιχημάτισαν εναντίον της κατασκευάστριας ηλεκτρικών οχημάτων, πλέον της πολυτιμότερης εταιρείας αυτοκινήτων στον κόσμο.

Διαβάστε επίσης – Κι αν ο Μασκ αποφασίσει να αγοράσει μια τράπεζα;

Οι φιλοδοξίες του Μασκ όλα αυτά τα χρόνια κυμαίνονταν από τον αποικισμό του Άρη έως τη δημιουργία μιας νέας βιώσιμης ενεργειακής οικονομίας και ε μέσω αυτών δημιούργησε την Tesla, την εταιρεία πυραύλων SpaceX και μικρότερες εταιρείες.

Την περασμένη εβδομάδα, ο δισεκατομμυριούχος πρότεινε να προχωρήσει στην αρχική του προσφορά 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων για να αποκτήσει την Twitter Inc , ζητώντας να τερματιστεί μια αγωγή από την εταιρεία κοινωνικών μέσων που θα μπορούσε να τον αναγκάσει να πληρώσει, είτε ήθελε να ή όχι.

Εάν επιτύχει, μια συμφωνία θα έθετε τον Musk επικεφαλής μιας από τις πιο σημαίνουσες πλατφόρμες μέσων ενημέρωσης και θα τερματίσει μήνες δικαστικών διαφορών που έβλαψαν το εμπορικό σήμα του Twitter και τροφοδότησε τη φήμη του για ακανόνιστη συμπεριφορά.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Plus