Η επίσημη έναρξη της εμπορικής συνεργασίας μεταξύ του ομίλου FF Group και του πολυεθνικού Ομίλου BESTSELLER σηματοδοτείται με το άνοιγμα των δύο πρώτων νέων καταστημάτων Jack & Jones σε Καλλιθέα και Περιστέρι.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στο πλαίσιο ανάπτυξης του δικτύου λιανικής monobrand καταστημάτων Jack & Jones από τον Όμιλο FF Group, τα δύο πρώτα νέα καταστήματα άνοιξαν τις πόρτες τους στην Καλλιθέα (Θησέως 135-137) και στο Περιστέρι (Σαρανταπόρου 32).
Διαβάστε επίσης – Λαμπερές επιδόσεις για τα luxury brands στην Ελλάδα
Τα καταστήματα Jack & Jones φιλοξενούν όλο το φάσμα της ανδρικής casual ένδυσης. Οι συλλογές περιλαμβάνουν ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ με βασικό πυρήνα των συλλογών τους τα jeans.
Διαβάστε επίσης: Λαλαούνης: Λαμπερά κέρδη και double στις πωλήσεις
Δώδεκα καταστήματα
Σημειώνεται ότι η συμφωνία μεταξύ του Ομίλου FF Group και της πολυεθνικής εταιρείας BESTSELLER προβλέπει το άνοιγμα 12 νέων καταστημάτων Jack & Jones στην Ελλάδα, τέσσερα εκ των οποίων ανοίγουν εντός του 2022, καθώς και την επέκταση του δικτύου στην αγορά της Βουλγαρίας.