Ρεκόρ προσέλευσης καταγράφηκε στο 2ο Olympic Yacht Show, που διεξήχθη στο Λαύριο, με 20.000 επισκέπτες να δίνουν το «παρών» στο  premium in – water show.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης στις εγκαταστάσεις της Olympic Marine, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν μοναδικές δημιουργίες των ελληνικών ναυπηγείων, πρεμιέρες σκαφών και να μιλήσουν με κορυφαίους επαγγελματίες ενός κλάδου που ενισχύει σημαντικά την ελληνική οικονομία.

Όπως τονίστηκε το show συμβάλει σημαντικά στην ανάδειξη και εξέλιξη του θαλάσσιου τουρισμού στην Ελλάδα και ήδη συγκαταλέγεται ανάμεσα στα κορυφαία του είδους του στην Ευρώπη, καθώς -όπως τονίζεται- μόλις στη δεύτερη χρονιά διοργάνωσής του έχει ξεπεράσει τα ελληνικά σύνορα και κορυφαίοι οίκοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό τού δίνουν σταθερά ψήφο εμπιστοσύνης.

Διαβάστε επίσης: Η «αφρόκρεμα» των super yachts στο κοσμοπολίτικο Μονακό

Το Οlympic Yacht Show διοργανώθηκε από την Ondeck Events, υπό την αιγίδα και με την υποστήριξη του ΕΟΤ και στη φετινή διοργάνωση συμμετείχαν περισσότεροι από 80 εκθέτες.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Ναυτιλία
Βαλτιμόρη: Αδιανόητο έργο… η απομάκρυνση των συντριμμιών της γέφυρας
Διεθνή |

Τι θα γίνει με τα συντρίμια της γέφυρας στη Βαλτιμόρη - Προβληματισμοί και συνέπειες

«Το πλοίο έχει περίπου το μέγεθος του Πύργου του Άιφελ. Και στην κορυφή του υπάρχει μια ατσάλινη γέφυρα. Φανταστείτε το. Μέχρι πρόσφατα δεν μπορούσα να το φανταστώ», λέει ο κυβερνήτης του Μέριλαντ