Στην αγορά της υπερπολυτελούς κρουαζιέρας εισέρχεται η θυγατρική της Four Seasons με την επωνυμία «Four Seasons Yachts», στοχεύοντας στην παροχή «πρωτόγνωρων εμπειριών» στους πελάτες της.

Όπως ανακοινώθηκε, η Fincantieri θα κατασκευάσει το νέο υπερπολυτελές σκάφος το οποίο πρόκειται να ξεκινήσει τη λειτουργία του στα τέλη του 2025. Ο όμιλος ιταλικών ναυπηγείων ανέφερε ότι το κόστος του πλοίου ανέρχεται περίπου 1,2 δισεκατομμύρια ευρώ, γεγονός που το καθιστά ως ένα από τα πιο ακριβά σκάφη με βάση το κόστος ανά επιβάτη.

Διαβάστε επίσης: Κρουαζιέρα: Χρονιά ρεκόρ για την Ελλάδα το 2022

«Το πρώτο σκάφος του στόλου της Four Seasons Yachts, σχεδιάζεται επί του παρόντος στην Τεργέστη της Ιταλίας από έναν από τους μεγαλύτερους ναυπηγικούς ομίλους στον κόσμο», γράφει η Four Season στην ανακοίνωση της για το νέο λανσάρισμα.

Το νέο πλοίο θα έχει μήκος 207 μέτρα και πλάτος 27 μέτρα. Η εταιρεία αναφέρει ότι θα έχει 14 καταστρώματα και 98 σουίτες για χωρητικότητα επιβατών περίπου 190 ατόμων. Τα στοιχεία του πληρώματος δεν ανακοινώθηκαν, αλλά η Four Seasons λέει ότι το πλοίο «θα έχει την κορυφαία αναλογία προσωπικού προς επισκέπτη στον κλάδο».

«Όταν θα ξεκινήσουμε το 2025, δεν θα υπάρχει τίποτα άλλο σαν αυτό στην ανοιχτή θάλασσα», ανέφερε η εταιρεία, τονίζοντας πως θα προσφέρει σχεδόν 50% περισσότερο χώρο διαβίωσης ανά επιβάτη από ό,τι είναι σήμερα διαθέσιμο στη βιομηχανία της κρουαζιέρας.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Ναυτιλία