Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες είναι ο πρώτος απολογισμός από τη συντριβή στρατιωτικού αεροσκάφους το απόγευμα της Δευτέρας σε κτήριο κατοικιών στην πόλη Γέισκ της Ρωσίας.

Πλάνα που κυκλοφόρησαν νωρίτερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καταγράφουν μια μεγάλη πύρινη στήλη να αναδύεται μέσα από ένα πολυώροφο κτήριο.

Το πρακτορείο ειδήσεων RIA ανέφερε ότι το αεροπλάνο ήταν ένα Su-34 και συνετρίβη κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής πτήσης από στρατιωτικό αεροδρόμιο. Το TASS ανέφερε ότι η συντριβή προκλήθηκε από πυρκαγιά στον κινητήρα.

Η πυρκαγιά που προκλήθηκε από τη συντριβή του αεροσκάφους εξαπλώθηκε σε μια ζώνη περίπου 2.000 τ.μ., σύμφωνα με τη ρωσική υπηρεσία αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων.

Το Interfax, επικαλούμενο το υπουργείο Εκτάκτων Αναγκών, μετέδωσε ότι πέντε όροφοι της πολυκατοικίας έχουν πάρει φωτιά, οι ανώτεροι όροφοι έχουν καταρρεύσει και περίπου 45 διαμερίσματα έχουν υποστεί ζημιές.

Το Γέισκ βρίσκεται στην Αζοφική Θάλασσα που χωρίζει τη νότια Ουκρανία από τη νότια Ρωσία.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Βουλή: Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία επί της πρότασης δυσπιστίας – Πύρρειος νίκη για την κυβέρνηση
Επικαιρότητα |

Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία επί της πρότασης δυσπιστίας - Πύρρειος νίκη για την κυβέρνηση

Συσπείρωση χωρίς ουσιαστική συγγνώμη για τα Τέμπη από την κυβέρνηση. Αίτημα για προκαταρκτική για τον Κώστα Αχ. Καραμανλή με αίτημα παραπομπής στη Δικαιοσύνη. Στριμωγμένος στα σχοινιά ο πρωθυπουργός αν και δεν πέρασε η πρόταση μομφής