«Η Ελλάδα διατηρεί ιστορικά ισχυρούς δεσμούς φιλίας και συνεργασίας με τον Αραβικό Κόσμο. Σήμερα ο στόχος που έχουμε θέσει μεταξύ άλλων, είναι η αύξηση του ισοζυγίου των εμπορικών συναλλαγών ακόμα περισσότερο τα επόμενα χρόνια».

Αυτό σημείωσε σήμερα, ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Χρίστος Δήμας στο 11ο Αραβο-Ελληνικό Οικονομικό Φόρουμ, με θέμα “Ελλάδα και Αραβικός Κόσμος: Σύσφιξη Δεσμών”, που διοργανώνει το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο.

Ο υφυπουργός ανέφερε στο φόρουμ, κι έκανε και σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ότι: «η διεύρυνση των σχέσεων μας έχει αποδώσει σημαντικά οφέλη (οικονομικά, στρατηγικά κ.α), κυρίως τα τελευταία χρόνια, καθώς έχουν αυξηθεί οι επενδυτικές ροές, οι συνέργειες σε θέματα ‘Αμυνας, Ενέργειας, στις Επιστήμες, τις νέες Τεχνολογίες και σε τομείς με αμοιβαίο επιχειρηματικό ενδιαφέρον».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Οικονομία
Χατζηθεοδοσίου: Ενίσχυση πόρων και χρηματοδοτικών εργαλείων προς τις ΜμΕ
Οικονομία |

Χατζηθεοδοσίου: Ενίσχυση πόρων και χρηματοδοτικών εργαλείων προς τις ΜμΕ

Η επόμενη ηγεσία της ΕΕ πρέπει να διαμορφώσει μια ολιστική προσέγγιση στα θέματα που αφορούν τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα, τόνισε ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών σε συνέδριο του Economist

Χατζηγεωργίου (ΕΤΑΔ): Η αξιοποίηση των ακινήτων μέσω συνεργειών κλειδί για τη δημιουργία υπεραξίας
Οικονομία |

Χατζηγεωργίου (ΕΤΑΔ): Η αξιοποίηση των ακινήτων μέσω συνεργειών κλειδί για τη δημιουργία υπεραξίας

Με την ενεργή συμμετοχή της ΕΤΑΔ, η οποία παρουσίασε την προσέγγιση της για την αξιοποίηση των ακινήτων του χαρτοφυλακίου της, έλαβε χώρα το 1ο Συνέδριο για τη Δημόσια Ακίνητη Περιουσία, την Πέμπτη 23 Μαΐου στην Αθήνα. Το Συνέδριο διοργανώθηκε από την Πρωτοβουλία ΚΑΠΠΑ, άνοιξε με την εναρκτήρια ομιλία του Υπουργού Εθνικής Οικονομίας & Οικονομικών, Κωστή […]