Σε εξέλιξη βρίσκεται ανοικτός Πλειοδοτικός Διαγωνισμός (eauction) με κωδικό Q109130R2 ,από την Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου Α (ΕΤΑΔ.) Α.Ε μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας www.e-publicrealestate.gr, για την εκμίσθωση τριώροφου διατηρητέου κτιρίου, στην παλιά πόλη Ναυπλίου του νομού Αργολίδας.

Πρόκειται για τριώροφο διατηρητέο κτίριο, συνολικού εμβαδού 326,26 τ.μ. σε οικόπεδο 100,22 τ.μ, το οποίο βρίσκεται επί των οδών Βασιλέως Όθωνος 11 και Βασιλίσσης Όλγας 10 στην παλιά πόλη του Ναυπλίου.

Διαβάστε επίσης – Σμυρλής: Σε 3 χρόνια έχουν πραγματοποιηθεί στρατηγικές επενδύσεις ύψους 8 δισ. ευρώ

Διάρκεια μίσθωσης

Η διάρκεια μίσθωσης είναι 20 έτη με δυνατότητα παράτασης για πέντε (5) επιπλέον έτη.

Οι ενδιαφερόμενοι προκειμένου να λάβουν μέρος στο Διαγωνισμό καλούνται να εγγραφούν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα www.e-publicrealestate.gr όπου μπορούν να λάβουν σχετική πληροφόρηση για τη διαγωνιστική διαδικασία και να προμηθευτούν τους Γενικούς και Ειδικούς όρους του Διαγωνισμού.

Προθεσμία και τόπος υποβολής του Φακέλου Δικαιολογητικών ορίζεται η Τρίτη 13.12.2022 έως 14:00 ώρα Ελλάδας, στα γραφεία της ΕΤΑΔ Α.Ε., Βουλής 7 Σύνταγμα, Αθήνα (2ος όροφος – Πρωτόκολλο).

Η ημερομηνία υποβολής ης οικονομικής προσφοράς θα ανακοινωθεί στους συμμετέχοντες σύμφωνα με τους Γενικούς Όρους Διαγωνισμών εκμίσθωσης ακινήτων της ΕΤΑΔ Α.Ε.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Ακίνητα