Καμπανάκι κινδύνου χτύπησε στο ταμπλό του ΧΑ, καθώς με την πρωινή προσέγγιση του Γενικού Δείκτη στην περιοχή των 900 μονάδων επιβεβαιώθηκε η ύπαρξη πλέγματος αντιστάσεων, όπου χθες τουλάχιστον αναχαιτίστηκαν οι αγοραστές.

Και μάλιστα, μια προσεκτική παρατήρηση στο ταμπλό θα αναδείξει την κρισιμότητα, διότι μόνη η δεικτοβαρής ΕΕΕ κράτησε τα προσχήματα, με τις λοιπές μετοχές από τη μεγάλη κεφ/ση να κλείνουν είτε στα χαμηλά ημέρας, είτε και πληγωμένες, συντονισμένες να ανακόψουν την ορμή τους μέσα στη συνεδρίαση.

Ενδεχομένως, μια προσπάθεια κατάκτησης των 900 να λάβει χώρα στις επόμενες συνεδριάσεις, πλην όμως η συμπεριφορά αυτή αναδεικνύει διστακτικότητα, που επιβαρύνεται περαιτέρω από τη νευρικότητα στη Wall Street.

Συνεχίζουμε να κοιτάμε τις 865 μονάδες ως πρώτη στήριξη σε οποιαδήποτε προσπάθεια ρευστοποιήσεων, με τον άξονα περιστροφής να είναι οι 785-800, ως κάτω όριο στην ανοδικότητα των τελευταίων 2μιση ετών.

Διαβάστε όλα τα νέα για το χρηματιστήριο Αθηνών σήμερα, πώς κινήθηκε ο γενικός δείκτης και τεχνική ανάλυση γενικού δείκτη.

Για καθημερινές τεχνικές αναλύσεις του Γενικού Δείκτη μεταβείτε εδώ.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News