Ο Ίλον Μασκ λέει ότι έχει καταπονηθεί.

«Έχω πάρα πολλή δουλειά στο πιάτο μου, αυτό είναι σίγουρο», είπε ο Μασκ τη Δευτέρα, απαντώντας σε ερωτήσεις κατά τη διάρκεια μιας συνόδου στο B20 στην Ινδονησία, ένα επιχειρηματικό συνέδριο που διεξάγεται παράλληλα με τη συνάντηση της G20 στο Μπαλί αυτή την εβδομάδα. «Δουλεύω όσο περισσότερο μπορώ να δουλέψω, από το πρωί έως το βράδυ, επτά ημέρες την εβδομάδα».

Ο προσφάτων αυτοανακηρυχθείς ως «Chief Twit» της Twitter Inc. μίλησε στο συνέδριο μέσω βίντεο, λίγα 24ωρα μετά τις ανακοινώσεις του ότι απολύει σχεδόν 3.700 άτομα, από την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

Διαβάστε επίσης – Όταν ο Μασκ διαφημίζεται στον… Μασκ

Έκτοτε έχει κάνει πίσω σε ορισμένες από αυτές τις απολύσεις, αλλά έχει επίσης καταργήσει τις πολιτικές της εταιρείας για εργασία από το σπίτι. Η αντίθεση του Μασκ στην απομακρυσμένη εργασία είναι καλά τεκμηριωμένη, με το προσωπικό της Tesla Inc. να λέει ότι «προσποιούνται ότι εργάζονται αλλού» εάν θέλουν να εργαστούν από το σπίτι. Είναι επίσης γνωστό ότι κοιμάται στη δουλειά ή ακόμα και στο πάτωμα του εργοστασίου.

Διαβάστε επίσης – Twitter: 15 ημέρες χάους στα χέρια του Ίλον Μασκ

«Σκοτεινό φόντο»

Το πόσο δουλεύει ο Μασκ κυριάρχησε τη Δευτέρα στο B20. Έγινε ακόμα πιο σουρεαλιστικό από το σκοτεινό φόντο και τον αμυδρό φωτισμό του Μασκ. Ο δισεκατομμυριούχος, ντυμένος με ένα ινδονησιακό πουκάμισο με μπατίκ που του έστειλαν οι διοργανωτές, είπε ότι δεν είχε ρεύμα, εκεί που βρισκόταν, χωρίς να αποκαλύψει την τοποθεσία.

Αυτή τη στιγμή ο Musk τρέχει Twitter, Tesla και SpaceX. Ίδρυσε επίσης την εταιρεία The Boring Co. και την εταιρεία τεχνολογίας Neuralink Corp.

«Το πόσο βασανίζω τον εαυτό μου έχει μπει στο επόμενο επίπεδο, ειλικρινά», είπε χαρακτηριστικά ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Διεθνή