Αύξηση εσόδων κατά 61%, διπλασιασμό λειτουργικής κερδοφορίας (Adjusted EBITDA) και τριπλασιασμό κερδοφορίας μετά φόρων, σε ενοποιημένη βάση, σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2021, ανακοίνωσε η PREMIA Properties για το 9μηνο.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Ή εταιρεία ανακοίνωσε επίσης για το διάστημα Ιανουαρίου – Σεπτεμβρίου

  • Προσθήκη τεσσάρων (4) νέων ακινήτων, τριών φοιτητικών εστιών σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα καθώς και των εγκαταστάσεων των Εκπαιδευτηρίων Δούκα, με το χαρτοφυλάκιο του
    Ομίλου να περιλαμβάνει τριανταένα (31) ακίνητα και τη συνολική αξία επενδύσεων να διαμορφώνεται σε € 229,0 εκ. Η Εταιρεία, μετά το Σεπτέμβριο 2022, ισχυροποίησε περαιτέρω το χαρτοφυλάκιο της ολοκληρώνοντας συναλλαγές-ορόσημα όπως η απόκτηση των ακινήτων της ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ και του ATHENS HEART.

Διαβάστε επίσης – Premia Properties: Απόκτηση του εμπορικού κέντρου Athens Heart 

  • Υψηλά συνολικά ταμειακά διαθέσιμα ύψους € 75,8 εκ. και υγιής χρηματοοικονομική διάρθρωση με την Καθαρή Θέση του Ομίλου να διαμορφώνεται σε €134,6 εκ. και τον καθαρό δανεισμό σε € 95,1 εκ.. Η ισχυρή πιστοληπτική ικανότητα της Εταιρείας επιβεβαιώθηκε από την ICAP CRIF Α.Ε. η οποία τον Οκτώβριο 2022, στο πλαίσιο της ετήσιας αναθεώρησης, διατήρησε τη διαβάθμιση στην κλίμακα A.
Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις