Παρέμβαση στο σπίτι του Άδωνη Γεωργιάδη πραγματοποίησε το βράδυ της Πέμπτης, ανήμερα της επετείου του Πολυτεχνείου, ο Ρουβίκωνας. «Η φτώχεια δεν αντιμετωπίζεται με επικοινωνιακά κόλπα» αναγράφεται στα τρικάκια που πέταξε στην είσοδο του σπιτιού του υπουργού ο Ρουβίκωνας, ο οποίος συνόδευσε τα τρικάκια και με πακέτα μακαρόνια, σε μια ευθεία αναφορά στο «καλάθι της νοικοκυράς», ένα από τα όπλα που ενεργοποίησε η κυβέρνηση κατά της ακρίβειας.

Άμεση ήταν η αντίδραση της κυβέρνησης με τον εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου να μιλά για άνανδρη επίθεση από τους τραμπούκους του Ρουβίκωνα και να ζητά την καταδίκη της από όλες τις πολιτικές δυνάμεις.

Διαβάστε επίσης – Ερχονται καλάθια του νοικοκυριού για διαβητικούς και για τις γιορτές

«Πριν από λίγο στο σπίτι του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, την ώρα που μέσα στο σπίτι βρισκόταν τα παιδιά του, επιτέθηκαν οι τραμπούκοι του Ρουβίκωνα. Καταδικάζουμε αυτή την άνανδρη επίθεση από τους τραμπούκους της οργάνωσης αυτής και το ίδιο περιμένουμε από όλες τις πολιτικές δυνάμεις. Καθαρά και απόλυτα» αναφέρεται στη δήλωση Οικονόμου.

Κάθε φορά που λέω κάτι άσχημο για τον Τσίπρα…

Στη σύμπτωση ότι κάθε φορά που μιλάει άσχημα για τον Αλέξη Τσίπρα ο Ρουβίκωνας «επιτίθεται στο σπίτι του» εστίασε στο πρώτο σχόλιο του ο ίδιος ο υπουργός Άδωνης Γεωργιάδης, συμπληρώνοντας ωστόσο «μπα σύμπτωση θα είναι και ο @syriza_gr σίγουρα καταδικάζει την επίθεση στο σπίτι μου είμαι βέβαιος…παιδιά δεν σας φοβόμαστε να ξέρετε..»

Η τελευταία προσωπική επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα από τον υπουργό Ανάπτυξης ήταν αυτή που τον είπε «τεμπέλη και ανεπάγγελτο» από το βήμα της Βουλής.

Στο δεύτερο σχόλιο του ο κ. Γεωργιάδης σχολιάζει τα πακέτα μακαρόνια που πέταξαν τα μέλη του Ρουβίκωνα, συμπληρώνοντας «άμα δεν έχει κάνει φτωχός και τα έχεις όλα έτοιμα στην ζωή σου πως να εκτιμήσεις την αξία αυτών των τροφίμων που πέταξαν….το »Καλάθι» πόνεσε πολύ τελικά…»

Πηγή in.gr

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Time: Η Τζόρτζια Μελόνι στις 100 προσωπικότητες του πλανήτη, με μεγαλύτερη επιρροή
Επικαιρότητα |

Time: Η Μελόνι στις 100 προσωπικότητες του πλανήτη, με μεγαλύτερη επιρροή

Το περιοδικό υπογραμμίζει ότι το 2022, όταν η Μελόνι κέρδισε τις βουλευτικές εκλογές, «πολλοί σχολιαστές εξέφρασαν ανησυχίες σχετικά με το ακροδεξιό κόμμα της και το πώς θα επηρέαζε την Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο».