Με κατεβασμένα τα τηλέφωνα στην Viva Wallet…

  Παρ’ ότι το θέμα έχει τιμηθεί δεόντως μέσα στο σαββατοκύριακο, εντούτοις δεν μπορούμε να αφήσουμε ασχολίαστη μια πληροφορία που ήρθε σε γνώση μας για την Viva Wallet.

  Μαθαίνουμε λοιπόν ότι ο Χάρης Καρώνης δεν σηκώνει τα τηλέφωνα ούτε στους πιο στενούς συνεργάτες του, οι οποίοι προσπαθούν μάταια να επικοινωνήσουν μαζί του…

  Αντιλαμβανόμαστε ότι οι διαπραγματεύσεις με την JPMorgan βρίσκονται σε κομβικό σημείο, ωστόσο τόση «μυστικοπάθεια» ποτέ δεν έκανε καλό στον κόσμο των επιχειρήσεων.

  Εξάλλου, εάν θα προχωρήσει ή όχι η συμφωνία δεν εξαρτάται από τον Τύπο.

Οι πιέσεις στην Lidl να ρίξει… «το καλάθι του νοικοκυριού»

  Ισχυρές πιέσεις πληροφορούμαστε πως δέχεται η Lidl για να κατεβάσει τις τιμές στο «καλάθι του νοικοκυριού».

  Μια δραστική κίνηση από την γερμανική αλυσίδα που θεωρείται price leader στην αγορά εκτιμάται πως θα προκαλέσει την άμεση αντίδραση των υπόλοιπων σούπερ μάρκετ.

  Είναι προφανές ότι ο ανταγωνισμός στον οργανωμένο λιανεμπόριο τροφίμων ήταν εν υπνώσει, ειδικά μετά την πανδημία…

  Καλό πάντως είναι να ξυπνήσει, έστω και έτσι, έστω και αργά…

Μια αγοραπωλησία που θα κάνει «πάταγο»

  Ένα από τα μεγαλύτερα deal στην ελληνική αγορά ακινήτων ετοιμάζεται να «κλείσει» μεγάλο μεσιτικό γραφείο με ισχυρή παρουσία στην χώρα μας.

  Μαθαίνουμε πως ξένος επενδυτής ενδιαφέρεται να αγοράσει διαμέρισμα στην περιοχή του κέντρου (προς Κολωνάκι μεριά… λένε οι πληροφορίες της στήλης), έναντι τιμήματος 35.000 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο!

  Πρόκειται για εξωπραγματικό νούμερο για τα ελληνικά δεδομένα. Ανάλογες τιμές, όπως λένε άνθρωποι που ξέρουν «πιάνουν» μόνο ακίνητα σε high περιοχές του Λονδίνου…

  Όλα δείχνουν πως το ελληνικό real estate όχι μόνο δεν επηρεάζεται από την κρίση, αλλά φαίνεται να προσελκύει όλο και πιο μεγάλα… πορτοφόλια.

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Il Postino