Σε λίγες ημέρες θα ανακοινωθεί ο νικητής του διαγωνισμού καινοτομίας «Innovation Challenge» του Elevate Greece και της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας, HDB. Σήμερα διεξήχθη η τελική φάση του διαγωνισμού, με επιλεγμένες εταιρίες του Elevate Greece.

Διαβάστε επίσης: Elevate Greece: Υπογραφή μνημονίου συνεργασίας με τη Microsoft

Ο διαγωνισμός

Υπενθυμίζεται με ανακοίνωση, ότι θέμα του διαγωνισμού είναι η ανάπτυξη PοC (Proof of Concept) για τη δημιουργία μιας εξελιγμένης πλατφόρμας ‘Funding Wizard’, η οποία θα συγκεντρώνει και θα παρέχει αυτόματα κάθε είδους πληροφορία (με συνεχή επικαιροποίηση) στο site της HDB. Οι πληροφορίες θα παρέχονται από ηλεκτρονικά προσβάσιμες πηγές σε παγκόσμια βάση και θα αφορούν στους τρόπους χρηματοδότησης μέσω χρηματοδοτικών προγραμμάτων που διαχειρίζονται δημόσιοι ή ιδιωτικοί φορείς, περιλαμβάνοντας συγχρηματοδοτήσεις, εγγυήσεις ή συνδυασμό τους, βάσει προφίλ που θα συμπληρώνει ο κάθε ενδιαφερόμενος-χρήστης.

Στόχος

Στόχος της HDB είναι να υποστηρίξει τη δημιουργία μιας λύσης, η οποία θα καταφέρει να γίνει σημείο αναφοράς για την προσωποποιημένη αναζήτηση προγραμμάτων χρηματοδότησης, που θα γλυτώνει χρόνο και κόπο αναζήτησης για όλους τους ενδιαφερομένους.

Οι εταιρίες του εθνικού μητρώου νεοφυών επιχειρήσεων που παρουσίασαν τις ιδέες τους στην τελική φάση του διαγωνισμού ήταν οι:

  • Differend Business Solutions IKE
  • Quetri IT Solutions IKE.
Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις