Το υλικό αυτό παρέχεται για πληροφοριακούς και μόνο σκοπούς. Σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να εκληφθεί ως προσφορά, συμβουλή ή προτροπή για την αγορά ή πώληση των αναφερόμενων προϊόντων.

Ανοίγει ο δρόμος για νέα μεγάλη ανοδική κίνηση σε μεσοπρόθεσμο ορίζοντα, καθώς πλέον καθαρά ο ΓΔ καταφέρνει να κατοχυρώσει σημαντικά επίπεδα αντίστασης που τον ταλαιπωρούσαν πολλούς μήνες. Η εν λόγω συμπεριφορά ήρθε με κλειστή τη Wall Street, κάτι που ενδυναμώνει την αισιοδοξία που πλανάται.

Η συν/κή δραστηριότητα και πάλι αξιόλογη, αν και μέτρια, ενώ και η συμπεριφορά των επιμέρους σηματωρών σε μεγάλη κεφ/ση ισχυροποιεί τα συμπεράσματα.

Η ΑΛΦΑ έδωσε ρεσιτάλ δίνοντας πολύ καλό σήμα αγοράς για επόμενη στάση τα 1,30, οι ΒΙΟ, ΕΛΧΑ και CENER παραμένουν επιθετικές, η ΕΥΡΩΒ τον ..χαβά της σε νέα υψηλά επίπεδα περιόδου και άριστη αγοραστική ώθηση, ενώ και οι σωματοφύλακες ΟΠΑΠ, ΟΤΕ και ΜΥΤΙΛ κρατούν ψηλά την επενδυτική προτίμηση.

Το επίπεδο των 1.040 είναι πλέον το νέο στοίχημα για το 2023, ενώ η στήριξη παραμένει στη ζώνη 895-905, με στοπ σε εβδομαδιαίο κλείσιμο κάτω από 880.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News