H United Maritime Corporation, ανακοίνωσε κατόπιν απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου, Tην διανομή ειδικού μερίσματος 1,00 δολαρίου ανά μετοχή κατόπιν της πρόσφατης κερδοφόρας πώλησης δύο εκ των δεξαμενόπλοιων της Εταιρείας, ανακοίνωσε κατόπιν απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου, η United Maritime Corporation.

Διαβάστε επίσης: Bimco: Οι εκτιμήσεις για πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων, χύδην ξηρού φορτίου και δεξαμενόπλοια

Μέρισμα ισόποσο με το 33% της κεφαλαιοποίησης

Το μέρισμα θα καταβληθεί στις 10 Ιανουαρίου 2023 στους εγγεγραμμένους μετόχους της εταιρείας που θα είναι εγγεγραμμένοι μέχρι τις 12 Δεκεμβρίου 2022.

Διαβάστε επίσης: ΕΕ: Στο 20% οι θαλάσσιες εισαγωγές ρωσικού πετρελαίου

Ο κ. Σταμάτης Τσαντάνης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της United Maritime, δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ένα ειδικό μέρισμα 1,00 δολαρίου ανά μετοχή, το οποίο αποτελεί περίπου το 33% της κεφαλαιοποίησης της United στις 28 Νοεμβρίου 2022. Το ειδικό μέρισμα ακολουθεί την ολοκλήρωση σημαντικής επαναγοράς μετοχών, δημιουργώντας επιπλέον αξία για τους μετόχους μας. Σημειώνεται πως τα ταμειακά διαθέσιμα μετά τη διανομή του μερίσματος παραμένουν σε υψηλά επίπεδα ξεπερνώντας τα 4,3 δολάρια ανά μετοχή. H διανομή του συγκεκριμένου μερίσματος είναι συνεπής με την στρατηγική μας για την άμεση επιβράβευση των μετόχων όταν οι συνθήκες το επιτρέπουν. Παραμένουμε προσηλωμένοι στην επιδίωξη επικερδών επενδύσεων, που θα συνεισφέρουν σε περαιτέρω ανάπτυξη και σε σημαντική απόδοση για τους μετόχους μας».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Ναυτιλία
Στυλιανίδης: «Οι Βόρειες Σποράδες θα έχουν ανάλογο, ίσως και καλύτερο περιβάλλον ακτοπλοϊκών συνδέσεων από ό,τι ήταν πέρυσι»
Ακτοπλοΐα |

«Οι Βόρειες Σποράδες θα έχουν ίσως και καλύτερο περιβάλλον ακτοπλοϊκών συνδέσεων», λέει ο Στυλιανίδης

Η απάντηση του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Χρήστου Στυλιανίδη στη Βουλή, σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΚΚΕ Κωνσταντίνου – Βασίλειου Μεταξά