Γενική Συνέλευση της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου με δεδομένη της λήξη της θητείας του Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Στ. Βλαστού κι ενός μη εκτελεστικού μέλους του ΔΣ, της κυρίας Χ. Βαρδακάρη.

Μέχρι την εκλογή του νέου Διευθύνοντος Συμβούλου θα αναλάβει προσωρινά τα καθήκοντα ο νυν Εντεταλμένος Σύμβουλος κ. Παν. Μπαλωμένος υπογράφοντας από κοινού με τον Πρόεδρο της ΕΤΑΔ κ. Γρ. Αναστασιάδη.

Διαβάστε επίσης – ΕΤΑΔ: Ολοκληρώθηκε η θητεία του Στέφανου Βλαστού

Ο νέος/α Διευθύνων/ουσα Σύμβουλος θα οριστεί εντός 90 ημερών σύμφωνα με τις προδιαγραφές εταιρικής διακυβέρνησης που έχει ορίσει το Υπερταμείο.

Νέο, μη εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου ορίστηκε ο κ. Σπ. Ρουβάς, Strategy & Business Development Manager του Υπερταμείου.

Διαβάστε επίσης – Καταπατημένα ακίνητα: «Κόλλησε» σε ΕΤΑΔ και Υπερταμείο η νέα ρύθμιση

Ευχαριστίες

Σε σχετική ανακοίνωσή της, η Διοίκηση του Υπερταμείου ευχαριστεί τον απερχόμενο Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Στέφανο Βλαστό για τη συνεργασία και για το έργο το οποίο προώθησε κατά τη διάρκεια της θητείας του (Σκαραμαγκάς, Ανθοπωλεία Βουλής κ.α.), καθώς και την κ. Βαρδακάρη για τη σημαντική συμβολή της στο έργο του ΔΣ της ΕΤΑΔ.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Οικονομία
Κ. Χατζηδάκης: «Το Σύνταγμα δεν καθαγιάζει τη φοροδιαφυγή»
Οικονομία |

«Το Σύνταγμα δεν καθαγιάζει τη φοροδιαφυγή» - Τι είπε ο Χατζηδάκης στη Βουλή

Ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών απάντησε από το βήμα της Βουλής σε έναν προς έναν τους ισχυρισμούς των στελεχών της αντιπολίτευσης που αφορούν τις ρυθμίσεις του φορολογικού νομοσχεδίου