Ο Ίλον Μασκ μπορεί να έχει περιουσία 180 δισεκατομμυρίων δολαρίων , αλλά ένα από τα αγαπημένα του ποτά κοστίζει λιγότερο από 1 δολάριο.

Σε ένα tweet που δημοσιεύτηκε νωρίς το πρωί της Δευτέρας, ο 51χρονος Διευθύνων Σύμβουλος του Twitter μοιράστηκε μια φωτογραφία από το κομοδίνο του, το οποίο, μαζί με δύο πιστόλια κι ένα μπουκάλι νερό περιελάμβανε επίσης τέσσερα κουτάκια Coca Cola διαίτης χωρίς καφεΐνη.

Ο Μασκ δεν ήταν πάντα οπαδός της έκδοσης του ποτού χωρίς καφεΐνη, η οποία διατίθεται σε χρυσό κουτί και όχι στο κλασικό ασημί. Στην πραγματικότητα, ο επιχειρηματίας συνήθιζε να πίνει οκτώ κουτάκια την ημέρα – εκτός από τον καφέ του – μόλις το 2007.

Όπως επισημαίνει το CNBC ένα κουτάκι Coca-Cola Diet έχει 46mg καφεΐνης , που σημαίνει ότι ο Μασκ κατανάλωνε τουλάχιστον 368mg καφεΐνης κάθε μέρα μόνο από το αναψυκτικό. Ένα κουτάκι Red Bull, σε σύγκριση, έχει 80 mg καφεΐνης .

Διαβάστε επίσης –  Μετά το twitter, o Mασκ βάζει πλώρη για την… Coca Cola

Το σοκ του Μασκ

«Έπαθα τέτοιο σοκ που άρχισα να νιώθω ότι έχανα την περιφερειακή μου όραση», είπε σε μια συνέντευξη στην Inc εκείνη την εποχή. «Τώρα, στο γραφείο μου έχω διαιτητική κόλα χωρίς καφεΐνη».

Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο Μασκ δεν απολαμβάνει ακόμα περιστασιακά μια παραδοσιακή Coca-Cola Diet. Τον Ιούνιο, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla έγραψε στο Twitter ότι το απολαμβάνει στους κινηματογράφους.

Ο Μασκ δεν είναι ο μόνος δισεκατομμυριούχος με τάση για την εναλλακτική λύση της Coca-Cola χωρίς θερμίδες. Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ λατρεύει το ποτό και ο Μπιλ Γκέιτς —ο οποίος, όπως ο Μασκ, κάποτε είχε τον τίτλο του πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο— το 2014 παραδέχτηκε ότι ξεκινά τη μέρα του με ένα κουτάκι Diet Coke και πίνει «τρία ή τέσσερα» την ημέρα.

«Όλα αυτά τα κουτιά αθροίζονται επίσης σε περίπου 35 λίβρες αλουμινίου το χρόνο», έγραψε ο Γκέιτς .

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Schroders Insight: Ο πληθωρισμός θέτει υπό αμφισβήτηση τις περικοπές των επιτοκίων της Fed
Επικαιρότητα |

Schroders Insight: Ο πληθωρισμός θέτει υπό αμφισβήτηση τις περικοπές των επιτοκίων της Fed

Eίναι απίθανο να μειώσει τα επιτόκια τον Ιούνιο η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ - Οι αυξημένοι κίνδυνοι στη Μέση Ανατολή προσθέτουν ένα επιπλέον στοιχείο αβεβαιότητας

Τσίπρας στο Στρασβούργο: Στη Μέση Ανατολή η Ευρώπη δεν είναι στη σωστή πλευρά της Ιστορίας
Επικαιρότητα |

Τσίπρας στο Στρασβούργο: Στη Μέση Ανατολή η Ευρώπη δεν είναι στη σωστή πλευρά της Ιστορίας

Άμεση κατάπαυση του πυρός στη Γάζα και επιτέλους παρέμβαση της ΕΕ για ειρηνευτική διάσκεψη ζήτησε αυστηρά ο Αλέξης Τσίπρας κατά την τοποθέτησή του στο Συμβούλιο της Ευρώπης, εκφράζοντας τη θέση της Αριστεράς και στηλιτεύοντας τη στάση της Ευρώπης