Εγκαινιάστηκε το νέο πρότυπο κατάστημα της Παγκρήτιας Τράπεζας στη Χίο παρουσία μελών της Διοίκησης και με δυναμικό παρών διακεκριμένων επιχειρηματιών, εκπροσώπων της τοπικής Αυτοδιοίκησης και πλήθους κόσμου.

Στον Αγιασμό χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Χίου, Ψαρών & Οινουσσών κ.κ. Μάρκος.

Η λειτουργία του νέου καταστήματος, το οποίο αποτελεί μέρος ενός δικτύου 46 συνολικά καταστημάτων της Παγκρήτιας, εντάσσεται στον ευρύτερο στρατηγικό σχεδιασμό για πανελλαδική επέκταση σε νέες αγορές με σημαντική δυναμική και προοπτικές ανάπτυξης.

Τις εργασίες του νέου καταστήματος υποστηρίζει εξαμελής έμπειρη ομάδα στελεχών, με άριστη γνώση της τοπικής αγοράς και επικεφαλής την κυρία Ασπασία Καλφοπούλου. Προτεραιότητα του νέου καταστήματος είναι η παροχή της καλύτερης δυνατής τραπεζικής εμπειρίας στους πελάτες της Τράπεζας μέσω εξατομικευμένης εξυπηρέτησης, με φιλικό και ανθρώπινο πρόσωπο.

Διαβάστε επίσης: Παγκρήτια: Αποχωρεί ο Μιχάλης Σάλλας

Δημόπουλος: Εξέχουσα η θέση της Χίου στην παγκόσμια ναυτιλία

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Δημήτρης Δημόπουλος επεσήμανε την εξέχουσα θέση που παραδοσιακά κατέχει η Χίος στην παγκόσμια ποντοπόρο ναυτιλία, η οποία υποστηρίζει και τις τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξής της. Στο σύντομο χαιρετισμό του τόνισε:

«Η Παγκρήτια Τράπεζα, ενισχυμένη κεφαλαιακά και με τη στήριξη του νέου στρατηγικού μετόχου της Thrivest Holding Ltd., έχει τη δυνατότητα να αναπτύξει ισχυρούς δεσμούς με την τοπική κοινωνία, κυρίως με τα νοικοκυριά και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις οι οποίες έδειξαν αξιοσημείωτη ανθεκτικότητα, με ίδιες δυνάμεις, κατά τη διάρκεια της κρίσης των τελευταίων ετών. Ως Τράπεζα στεκόμαστε δίπλα τους με Αναπτυξιακά Προγράμματα και εξειδικευμένα χρηματοδοτικά εργαλεία που θα τις βοηθήσουν να αναπτύξουν υγιή και βιώσιμα επιχειρηματικά σχέδια και να βελτιώσουν την ανταγωνιστικότητά τους. Όραμά μας είναι να γίνουμε η Τράπεζα πρώτης επιλογής των επιχειρήσεων αυτών».

Απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας κ. Αντώνης Βαρθολομαίος επεσήμανε: «Με το νέο μας κατάστημα στη Χίο είμαστε παρόντες σε μια δυναμική αγορά με τεράστιες δυνατότητες και προοπτικές. Συνεχής επιδίωξή μας είναι η παροχή αναβαθμισμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών για την κάλυψη των επενδυτικών αναγκών των πελατών μας, αλλά και η στήριξη των μικρών και μεσαίων τοπικών επιχειρήσεων και των ιδιωτών με σύγχρονα χρηματοδοτικά προϊόντα και υπηρεσίες. Όλα τα μέλη της Διοίκησης και εγώ προσωπικά θα βρισκόμαστε δίπλα στη δυναμική ομάδα του νέου μας καταστήματος, ώστε να ανταποκρίνεται γρήγορα και αποτελεσματικά στις απαιτήσεις των πελατών που μας εμπιστεύονται».

Παράλληλα ο Διευθύνων Σύμβουλος αναφέρθηκε στα μεγάλα έργα υποδομών που υλοποιούνται στο νησί, δηλώνοντας το ενδιαφέρον της Τράπεζας να συμβάλλει με δυναμισμό στην εκτέλεσή τους ώστε η Χίος, σε συνδυασμό και με το νέο αεροδρόμιο, να καταστεί σύντομα ένας ελκυστικός τουριστικός προορισμός στη χώρα.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις