Mόνο η δεξιά λωρίδα θα δοθεί απόψε στην κυκλοφορία στην Αθηνών – Κορίνθου στην περιοχή της Κινέτας όπου υπάρχει το πρόβλημα με την πτώση των βράχων.

Όπως ανακοίνωσε η Ολυμπία Οδός, η κυκλοφορία διεξάγεται αυτή την ώρα από την Παλαιά Εθνική Οδό και ήδη τοποθετούνται new jersey μεταξύ δεξιάς και μεσαίας λωρίδας, με στόχο να αποδοθεί η δεξιά λωρίδα στην κυκλοφορία εντός της ημέρας. Η πλήρης αποκατάσταση της κυκλοφορίας θα εξαρτηθεί από την ολοκλήρωση των εργασιών της ειδικής ομάδας αλπινιστών, οι οποίοι συνεχίζουν το «ξεσκάρωμα» (καθαρισμός χαλαρών σημείων που έχουν διαταραχτεί) σε πολύ μεγάλο ύψος πάνω και εκτός των ορίων του Έργου.

Παράλληλα, δημιουργείται φράχτης ανάσχεσης στο σημείο, ώστε να καταστεί δυνατό, με γνώμονα την ασφάλεια των χρηστών, να αποδοθεί σε κυκλοφορία μία ακόμα λωρίδα τις επόμενες μέρες.

Η Ολυμπία Οδός παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις της Τροχαίας και να επιδείξουν προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την περιοχή.

Δείτε το βίντεο

Στα πλάνα φαίνονται:
– το σημείο της πτώσης, το οποίο βρίσκεται εκτός των ορίων του Έργου στην κορυφή της βραχώδους περιοχής,
– η δραστηριότητα των αλπινιστών (πρόσβαση προς τον χώρο της βραχόπτωσης)
– στο τελευταίο μέρος του βίντεο διακρίνεται η περιοχή αποκόλλησης και η διαδρομή που ακολούθησε ο βράχος.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Βουλή: Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία επί της πρότασης δυσπιστίας – Πύρρειος νίκη για την κυβέρνηση
Επικαιρότητα |

Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία επί της πρότασης δυσπιστίας - Πύρρειος νίκη για την κυβέρνηση

Συσπείρωση χωρίς ουσιαστική συγγνώμη για τα Τέμπη από την κυβέρνηση. Αίτημα για προκαταρκτική για τον Κώστα Αχ. Καραμανλή με αίτημα παραπομπής στη Δικαιοσύνη. Στριμωγμένος στα σχοινιά ο πρωθυπουργός αν και δεν πέρασε η πρόταση μομφής