Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει στον τομέα των ηλεκτρονικών αγορών με την πρόσφατη ανακοίνωση συνεργασίας της BIC, κορυφαίας εταιρείας στην παραγωγή προϊόντων που σχετίζονται με την καθημερινή χρήση και ένα από τα πιο αναγνωρισμένα εμπορικά σήματα στον κόσμο και του Wolt Market, της ταχέως εξελισσόμενης εταιρείας ηλεκτρονικού εμπορίου. Τα καταστήματα Wolt Market είναι διαθέσιμα μέσα από την εφαρμογή της Wolt, μετατρέποντας τις καθημερινές αγορές supermarket σε μια άνετη και ξεχωριστή εμπειρία.

Η BIC για πάνω από 60 χρόνια, παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας, έχοντας κερδίσει έτσι τον τίτλο του παγκόσμιου ηγέτη σε γραφικά, αναπτήρες, ξυριστικά και διαφημιστικά προϊόντα, αλλά και την εμπιστοσύνη του καταναλωτικού κοινού σε περισσότερες από 160 χώρες. Σήμερα, με σεβασμό στο γεγονός ότι αποτελεί μέρος της καθημερινής ζωής εκατομμυρίων καταναλωτών, συνεχίζει να δημιουργεί καινοτόμα προϊόντα που ανταποκρίνονται στις νέες ανάγκες του αγοραστικού κοινού και είναι ταυτόχρονα προσιτά σε όλους.

Συνεργασία

Με γνώμονα αυτή τη σταθερή αφοσίωση, η BIC σε συνεργασία με το Wolt Market, φέρνουν την απλότητα ταχύτερα στην καθημερινή ζωή και απαντούν από κοινού στις προκλήσεις του q-commerce, της νέας γενιάς ηλεκτρονικού εμπορίου που βασίζεται στην παράδοση  προϊόντων στον καταναλωτή μέσα σε λίγα λεπτά.

Έτσι, μπορεί ο καθένας πλέον να έχει άμεσα διαθέσιμα στον χώρο του τα αγαπημένα του BIC προϊόντα, χωρίς να χάνει χρόνο σε μετακινήσεις και άλλες καθυστερήσεις. Μάλιστα η BIC στο πλαίσιο της έναρξης συνεργασίας με το Wolt Market, την περίοδο 25/11 – 4/12, θα συμμετάσχει σε ενέργειες, προσφέροντας έκπτωση 35% στα προϊόντα που διατίθενται στο Wolt Market.

Δέσμευση

Αξίζει να σημειωθεί πως η BIC έχει δεσμευθεί να μειώσει το περιβαλλοντικό αποτύπωμά της, υιοθετώντας όλο και περισσότερο υλικά, φιλικά προς το περιβάλλον. Αυτό το γεγονός σε συνδυασμό με τη μεγάλη διάρκεια χρήσης των προϊόντων της, κάνουν πραγματικότητα τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Κοινός στόχος της BIC και του Wolt Market, είναι μέσω της συνεργασίας τους να εξασφαλίσουν την ευκολία και την ταχύτητα στις στιγμές που συνθέτουν την καθημερινή ανθρώπινη εμπειρία και να προσφέρουν βιώσιμες λύσεις που θα σέβονται τον πλανήτη και θα εξυπηρετούν με τον καλύτερο τρόπο τους καταναλωτές, στις τρέχουσες και μελλοντικές ανάγκες τους.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις