Στο 5,02% ανήλθε το ποσοστό της Goldman Sachs Group στην εταιρεία εταιρεία Γρ. Σαράντης ΑΒΕΕ, μετά από αγορά μετοχών, όπως δημοσιοποίησε στο Χρηματιστήριο η εισηγμένη.

Ειδικότερα, η εταιρεία ΓΡ. Σαράντης ΑΒΕΕ ανακοίνωσε σήμερα – δυνάμει της αντιστοίχου ενημέρωσης που έλαβε από την εταιρεία The Goldman Sachs Group, Inc. – ότι, λόγω αγοράς μετοχών, το συνολικό ποσοστό δικαιωμάτων ψήφου που ο μέτοχος κατέχει έμμεσα στην εταιρεία ανήλθε του 5% κατά την 28 Σεπτεμβρίου 2021 και συγκεκριμένα διαμορφώθηκε σε 5,02% (δηλαδή 3.504.524 δικαιώματα ψήφου).

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες μέρες, η εταιρεία Σαράντης γνωστοποίησε, μετά από ενημέρωση που έλαβε από την εταιρεία FMR LLC την 28/11/22, ότι, λόγω πώλησης μετοχών, το συνολικό ποσοστό δικαιωμάτων ψήφου που κατέχει έμμεσα, μέσω ελεγχόμενων επιχειρήσεών της, στην Εταιρεία κατήλθε του 10% κατά τη 25η Νοεμβρίου 2022 και συγκεκριμένα διαμορφώθηκε σε 9,74%.

Διαβάστε επίσης: Σαράντης: Αύξηση στις πωλήσεις και μείωση κερδών στο εξάμηνο

Η Σαράντης διαθέτει ένα εκτεταμένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων το οποίο περιλαμβάνει καλλυντικά ευρείας και επιλεκτικής διανομής, είδη καθαρισμού και συντήρησης και άλλα είδη οικιακής χρήσης, φαρμακευτικά προϊόντα και συμπληρώματα διατροφής και βιταμινών.

Διαβάστε επίσης: Σαράντης: Σύμβαση μίσθωσης ακινήτου στο Μαρούσι

Η διεθνής παρουσία της εταιρείας εκτείνεται σε 12 χώρες της Ευρώπης μέσω των θυγατρικών της σε Πολωνία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Σερβία, Τσεχία, Σλοβακία, Ουγγαρία, Β. Μακεδονία, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Πορτογαλία, Σλοβενία και Ουκρανία, και παγκοσμίως μέσω της έντονης εξαγωγικής δραστηριότητάς της.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις