Στην Αλβανία θα βρεθεί αύριο ο Κυριάκος Μητσοτάκης όπου θα πάρει μέρος στις εργασίες της Ολομέλειας της Συνόδου Κορυφής ΕΕ – Δυτικών Βαλκανίων ενώ θα έχει συνάντηση με τον πρωθυπουργό της γειτονικής χώρας Έντι Ράμα, καθώς και με τον πρόεδρος της Δημοκρατίας και τον πρόεδρο της Βουλής της Αλβανίας.

Συνάντηση με Αναστάσιο και μέλη της ελληνικής μειονότητας

Παράλληλα ο πρωθυπουργός θα έχει επαφές με τον αρχιεπίσκοπο Αλβανίας Αναστάσιο και με εκπροσώπους της ελληνικής εθνικής μειονότητας.

Διαβάστε επίσης: Κυριάκος Μητσοτάκης: Απόβαση στην Αρκαδία για 10 ώρες

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για αύριο, Τρίτη 6 Δεκεμβρίου έχει ως εξής:

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα συμμετάσχει στις εργασίες της Ολομέλειας της Συνόδου Κορυφής Ευρωπαϊκής Ένωσης – Δυτικών Βαλκανίων, που διεξάγεται στα Τίρανα (12:00 ώρα Ελλάδος).

Διαβάστε επίσης: Μητσοτάκης: Σχέδιο ανάπτυξης ύψους 5 δισ. ευρώ για την Πελοπόννησο

Στις 18:00 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τον Αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας Αναστάσιο. Στις 18:45 θα έχει συνάντηση με την Πρόεδρο της Βουλής της Αλβανίας Lindita Nikolla και στις 19:30 με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Αλβανίας Bajram Begaj.

Στις 20:00 ο Πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον ομόλογό του της Αλβανίας Edi Rama. Στη συνέχεια θα παρακαθήσει σε δείπνο εργασίας που παραθέτει ο κ. Rama.

Την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου ο Πρωθυπουργός θα επισκεφτεί τη Χειμάρρα, τη Λειβαδιά και τη Δερβιτσάνη, όπου θα έχει συναντήσεις με μέλη και εκπροσώπους της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα