Επενδυτικό φόρουμ με θέμα «Συνεργασία Ελλάδας – Γαλλίας 2.0|Επενδύοντας στο μέλλον» διοργανώνει το Ελληνογαλλικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο στις 13 Δεκεμβρίου 2022 στο Παρίσι.

Έξι έλληνες υπουργοί, υφυπουργοί και εκπρόσωποι της κυβέρνησης, καθώς και τρεις γάλλοι υπουργοί θα παρουσιάσουν τις δράσεις και τις συνεργασίες που πραγματοποιήθηκαν τα τελευταία δύο χρόνια, αλλά και θ’ αναδείξουν νέες ευκαιρίες και προοπτικές επενδύσεων στους σημαντικότερους τομείς όπως ενέργεια και περιβάλλον, τουρισμός, μεταφορές και ναυτιλία, άμυνα και ασφάλεια, τεχνολογία και ψηφιακός μετασχηματισμός, οικονομία.

Διαβάστε επίσης: Ποσειδώνια – Philippe Louis – Dreyfus: Δυνατότητες συνεργασίας Ελλάδας και Γαλλίας στη Ναυτιλία

Μαραθώνιος συναντήσεων Β2G θα πραγματοποιηθούν μεταξύ γαλλικών εταιρειών και ελλήνων υπουργών καθ’ όλη τη διάρκεια του φόρουμ αλλά και μετά τη λήξη του.

Το συνέδριο αναμένεται να παρακολουθήσουν πάνω από 300 άτομα, με συμμετοχές γάλλων και ελλήνων επιχειρηματιών, υψηλόβαθμων στελεχών γαλλικών επιχειρήσεων, συμβούλων, καθώς και εκπροσώπων φορέων όπως το Medef, CCI PARIS, CCEF.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις
Betshop.gr: Αναστέλλει τη λειτουργία της η πλατφόρμα διαδικτυακού στοιχήματος
Business of Sport |

Αναστέλλει τη λειτουργία της η Betshop.gr - Κατάσχεσε η εφορία τον τραπεζικό λογαριασμό εξυπηρέτησης πελατών της

Η εταιρεία B2B GAMING SERVICES που διαχειρίζεται τη Betshop.gr κάνει γνωστή την κατάσχεση του τραπεζικού λογαριασμού των πελατών της από τις φορολογικές αρχές