Πάτησε το πόδι του για πρώτη φορά σε Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στις 14 Μαρτίου 2013, μέσα σ’ εκείνες τις κρίσιμες στιγμές για την οικονομία της Κύπρου.

Το χθεσινό ήταν το τελευταίο επίσημο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο και ο πρόεδρος του σώματος, Σαρλ Μισέλ, αποχαιρέτησε τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη μ’ έναν ξεχωριστό τρόπο μέσα από ανάρτησή του στο Twitter.

Eγραψε στο μήνυμά του ο Σαρλ Μισέλ: «Αγαπητέ Αναστασιάδη μετά από σχεδόν δέκα χρόνια σ’ αυτή την αίθουσα, είσαι ένα από τα πιο έμπειρα μέλη του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου. Σ’ ευχαριστούμε για όλο σου το έργο για την προώθηση του ευρωπαϊκού εγχειρήματος».

Και πρόσθεσε στα ελληνικά: «Ενα μεγάλο ευχαριστώ και εγκάρδιες ευχές για ό,τι καλύτερο!».

Η ανάρτηση του Σαρλ Μισέλ συνοδεύεται από σύντομο βίντεο στο οποίο αποτυπώνονται ορισμένα σημαντικά στιγμιότυπα της παρουσίας του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο.

Το σύντομο βίντεο τελειώνει μ’ ένα «ευχαριστούμε Νίκο» στα αγγλικά και στα ελληνικά.

Δεν αποκλείεται…

Ωστόσο, αν και οι ηγέτες αποχαιρέτησαν τον πρόεδρο Αναστασιάδη, δεν αποκλείεται να τον ξανασυναντήσουν λίγες ημέρες μετά τις προεδρικές εκλογές στην Κύπρο μιας και υπάρχει ενδεχόμενο για έκτακτη σύνοδο κορυφής στις 9 Φεβρουαρίου.

Πηγή: philenews.com

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα