
Ο Λιονέλ Μέσι σημείωσε ένα ακόμη ρεκόρ, αφού η ανάρτησή του στο Instagram, που τον δείχνει να γιορτάζει τη νίκη της Αργεντινής στο Παγκόσμιο Κύπελλο έγινε η πιο δημοφιλής στην πλατφόρμα, σπάζοντας ένα ρεκόρ σχεδόν τεσσάρων ετών που κατείχε μια φωτογραφία ενός αυγού.
Έχοντας οδηγήσει την Αργεντινή στο πρώτο της Παγκόσμιο Κύπελλο μετά από 36 χρόνια με τη νίκη επί της Γαλλίας, ο Μέσι συνέχισε να γράφει περισσότερη ιστορία εκτός γηπέδου, συγκεντρώνοντας περισσότερα από 73 εκατομμύρια likes.
View this post on Instagram
Το προηγούμενο ρεκόρ κατείχε μια εικόνα ενός αυγού σε λευκό φόντο με 55,7 εκατομμύρια likes, που δημοσιεύτηκε από τον λογαριασμό @world_record_egg τον Ιανουάριο του 2019 σε μια σκόπιμη προσπάθεια να γίνει η ανάρτηση με τα περισσότερα likes στο Instagram όλων των εποχών.
View this post on Instagram
«Πρωταθλητές του κόσμου! Τόσες φορές το ονειρεύτηκα, τόσο πολύ που το ήθελα που ακόμα δεν πέφτω, δεν το πιστεύω», έγραψε ο Μέσι δίπλα στην ανάρτηση που περιελάμβανε 10 φωτογραφίες του να σηκώνει το τρόπαιο ψηλά και πανηγυρίζοντας με τους συμπαίκτες του.
«Ευχαριστώ πολύ την οικογένειά μου, όλους όσους με στηρίζουν και επίσης όλους όσοι πίστεψαν σε εμάς. Αποδεικνύουμε για άλλη μια φορά ότι οι Αργεντινοί όταν αγωνιζόμαστε μαζί και ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε αυτό που στοχεύουμε».
Μέσι: Του προσφέρουν 1 εκατ. δολάρια για τον μανδύα
Ρεκόρ
«Η αξία αυτής της ομάδας, που είναι πάνω από τα άτομα, είναι η δύναμη όλων που αγωνίζονται για το ίδιο όνειρο που ήταν και όλων των Αργεντινών… Το καταφέραμε!»
Το Παγκόσμιο Ρεκόρ Γκίνες μοιράστηκε μια σειρά από ρεκόρ που έσπασε ο Μέσι μετά τον τελικό, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι ξεπέρασε τον Γερμανό Λόταρ Ματθάους για το ρεκόρ των περισσότερων αγώνων Παγκοσμίου Κυπέλλου, με 26.
Ο 35χρονος έγινε ο μοναδικός παίκτης στην ιστορία που έχει σκοράρει στους «16», στους «8», στους «4», καθώς και στον τελικό ενός Μουντιάλ, σε όλα τα νοκ άουτ παιχνίδια δηλαδή!
Ο Λιονέλ Μέσι έφτασε τα 12 γκολ και τις 8 ασίστ σε Μουντιάλ και έγινε ο πρώτος που φτάνει τη συμμετοχή σε 20 τέρματα στην ιστορία της διοργάνωσης, αφήνοντας πίσω του τον Μίροσλαβ Κλόζε (16 γκολ + 3 ασίστ), τον Βραζιλιάνο Ρονάλντο (15 γκολ + 4 ασίστ) και τον Γκερντ Μίλερ (14 γκολ + 5 ασίστ).
Με τη συμπλήρωση του 23ου λεπτού, ο Λιονέλ Μέσι έφτασε τα 2.217′ σε Παγκόσμια Κύπελλα και βρέθηκε στην κορυφή και αυτής της κατηγορίας, έχοντας ένα παραπάνω από τον Πάολο Μαλντίνι.


Latest News

Το mega deal της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Formula 1
Η τολμηρή κίνηση του Σερ Τζιμ Ράτκλιφ και η πιθανή πρόσληψη του μηχανικού της Mercedes F1, Μίκαελ Σανσόνι

Η UEFA ετοιμάζει σαρωτικές αλλαγές στο Champions League – Όλα τα δεδομένα
Ποιες επιπρόσθετες αλλαγές εξετάζει η UEFA για το Champions League, μετά το νέο φορμάτ και τη League Phase.

Ο Τι Τζέι Σορτς, οι 450.000 στην Παρί και το «χρυσό» συμβόλαιο που ψάχνει στην αγορά
Ο Τι Τζέι Σορτς απασχολεί τη… μισή Euroleague, μετά την καταπληκτική σεζόν με την Παρί – Πόσα χρήματα παίρνει στη γαλλική ομάδα και πόσα αναμένεται να βρει στην αγορά…

Επίσημο: Ο Ντιαλό ανανέωσε για τρία χρόνια με τη Μονακό
Ο Άλφα Ντιαλό παραμένει και επίσημα στο Μόντε Κάρλο, καθώς η Μονακό ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο Μούσα και ένα «χρυσό» deal: «Υπογράφει συμβόλαιο για τρία χρόνια με 10.000.000»
Δημοσίευμα από το εξωτερικό κάνει λόγο για αποχώρηση του Μούσα από τη Ρεάλ Μαδρίτης και υπογραφή πλουσιοπάροχου συμβολαίου με τη Dubai BC

Γιατί δεν υπάρχει ενδιαφέρον για τα δικαιώματα της Formula 1
Η Formula 1 της Liberty Media αναζητά 150 έως 180 εκατομμύρια δολάρια ετησίως για το ταχέως αναπτυσσόμενο άθλημα

Ούτε τον βασικό μισθό ο Κάρολ!
Από τα χρυσά συμβόλαια της Premier League στον βασικό μισθό της Γαλλίας: Η απίθανη πορεία του Άντι Κάρολ