«Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να επισκεφθείτε τη δεύτερη πόλη της Ελλάδας, τη Θεσσαλονίκη», αναφέρει σε ταξιδιωτικό του αφιέρωμα ανήμερα Πρωτοχρονιάς το CNN, ξεχωρίζοντας την πανέμορφη ελληνική πόλη ανάμεσα στους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς για τους ταξιδιώτες το 2023, και μάλιστα αναδεικνύοντάς την μεταξύ των νησιών Φίτζι, της Βραζιλίας και της Ρουάντας!

Κικίλιας στο δίκτυο RND : Η κρίση δε θα ζημιώσει τον ελληνικό τουρισμό

Στο σχετικό εδάφιο του αφιερώματος γίνεται ειδική μνεία στην πρόσφατα ανακαινισμένη αγορά τροφίμων του Mοδιάνο, ενώ ξεχωρίζουν οι αναφορές στο «δημοφιλές λιμάνι» της πόλης, στις «κοντινές όμορφες παραλίες» της περιοχές, και «στα βουνά στην ενδοχώρα της». «Η Θεσσαλονίκη είναι σίγουρα υποψήφια ως ένας από τους καλύτερους προορισμούς στην Ευρώπη», προσθέτει το ρεπορτάζ.

Αναφορά στο μετρό καιτα αρχαία του

Επίσης υπάρχει αναφορά και στο μετρό της Θεσσαλονίκης που όπως σημειώνεται, προβλέπεται να λειτουργήσει τον Νοέμβριο του 2023 , και το οποίο παρουσιάζεται ως ένα «μεγάλο έργο υποδομής που θα συνδέσει τελικά το κέντρο της πόλης με το διεθνές αεροδρόμιό της». Γίνεται δε λόγος και για τα «τρένα χωρίς οδηγό που θα μεταφέρουν τους επιβάτες μέσα από σήραγγες των οποίων η ανασκαφή έχει προσθέσει στον ήδη πλούσιο κατάλογο αρχαιολογικών ανακαλύψεων της Θεσσαλονίκης, πολλά εκθέματα, αρκετά από τα οποία θα εκτίθενται σε ειδικά διαμορφωμένους μουσειακούς χώρους στους σταθμούς».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Τουρισμός
Τουρισμός: Τι είναι το «Gig-Tripping» που κυριαρχεί στις ταξιδιωτικές τάσεις
Τουρισμός |

Το «Gig-Tripping» είναι η τελευταία ταξιδιωτική τάση που επιβάλλεται να δοκιμάσετε

Καθώς πλησιάζει το καλοκαίρι, αυτός ο δημοφιλής όρος αποκτά ολοένα και περισσότερους οπαδούς - Ποιες πόλεις και χώρες είναι ιδανικές και οικονομικές για το συγκεκριμένο τύπου διακοπών

Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος: Αποφάσεις για τις πολιτικές προτεραιότητες ενόψει των ευρωεκλογών
Τουρισμός |

Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος: Αποφάσεις για τις πολιτικές προτεραιότητες ενόψει των ευρωεκλογών

Με τις ευρωπαϊκές εκλογές και την ουγγρική προεδρία της ΕΕ προ των πυλών, οι ηγέτες του κλάδου της φιλοξενίας είχαν την ευκαιρία να προβληματιστούν και να συναποφασίσουν για τις πολιτικές προτεραιότητες