Στο 96,85% αυξήθηκε το ποσοστό των μετοχών που έχει στην κατοχή της η οικογένεια Γεράρδου στην Πλαίσιο. Το ποσοστό αυτό διαμορφώθηκε κατόπιν της απόκτησης 15.436 μετοχών, που αναλογούν στο 0,07% του συνόλου των μετοχών της εταιρείας.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η τιμή για κάθε μετοχή ήταν στα 4,58 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι η απόκτηση των μετοχών πραγματοποιείται στο πλαίσιο της προαιρετικής δημόσιας πρότασης από τον Γεώργιο Γεράρδο για απόκτηση του συνόλου των μετοχών και διαγραφή της Πλαίσιο από το Χρηματιστήριο Αθηνών.

Πλαίσιο Computers: Γιατί βγαίνει από το Χρηματιστήριο

Αναλυτικότερα όπως αναφέρει η ανακοίνωση:

«Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 24 παράγραφος 2 του νόμου 3461/2006, όπως ισχύει, και ύστερα από την υποβολή της προαιρετικής δημόσιας πρότασης από τον κ. Γεώργιο Γεράρδο (εφεξής ο “Προτείνων”) στις 22 Δεκεμβρίου 2022 (η “Δημόσια Πρόταση”) για την απόκτηση του συνόλου των μετοχών της εταιρείας “ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΒΙΒΛΙΟΧΑΡΤΟΠΩΛΕΙΟΥ” (εφεξής η “Εταιρεία”), εκτός από εκείνες τις μετοχές που ήδη κατέχουν ο Προτείνων και τα Συντονισμένα Πρόσωπα, γνωστοποιούνται τα κατωτέρω:

  1. Ο Προτείνων προέβη μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών στις ακόλουθες αποκτήσεις μετοχών:

Την 11η Ιανουαρίου 2023, ο Προτείνων απέκτησε 15.436 Μετοχές της Εταιρείας, οι οποίες αντιστοιχούν σε ποσοστό 0,07% του συνόλου των Μετοχών και των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας. Η απόκτηση αυτή πραγματοποιήθηκε στην τιμή των 4,58 Ευρώ ανά Μετοχή, ήτοι συνολικά 70.696,88 Ευρώ.

  1. Λαμβάνοντας υπόψη τις ανωτέρω αποκτήσεις, ο Προτείνων κατέχει πλέον, μαζί με τα Συντονισμένα Πρόσωπα, 21.380.268 Μετοχές που αντιπροσωπεύουν περίπου το 96,85% των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας».
Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις