Στα 85.477.500 ευρώ ανέρχεται το πρόγραμμα νέων αγροτών κατά τη μεταβατική περίοδο 2021 και 2022, στο πλαίσιο της 3ης πρόσκλησης υποβολής αιτήσεων στήριξης για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Συνολικά στο υπομέτρο 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» του ΠΑΑ 2014–2020 εντάσσονται συνολικά 2.343 δικαιούχοι.

ΚΑΠ: Τι θα αλλάξει στο επόμενο πρόγραμμα νέων αγροτών 2023-2027

Οι δεσμεύσεις και οι υποχρεώσεις των δικαιούχων ξεκινούν την ημερομηνία ένταξής τους, που αναγράφεται στο παράρτημα, και η διάρκειά τους ορίζεται στο χρονοδιάγραμμα που αναφέρεται στο επιχειρηματικό τους σχέδιο, όπως αυτό έχει υποβληθεί από κάθε δικαιούχο στο ΠΣΚΕ και διαμορφωθεί κατά το διοικητικό έλεγχο.

Η ελάχιστη διάρκεια υλοποίησης Επιχειρηματικού Σχεδίου είναι τα τρία (3) έτη και η μέγιστη τα τέσσερα (4) έτη.

Οι επιπρόσθετες δεσμεύσεις εκκινούν από το επόμενο ημερολογιακό έτος από αυτό που επιτεύχθηκε ο στόχος του επιχειρηματικού σχεδίου και η διάρκειά τους είναι τέσσερα (4) ημερολογιακά έτη.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το θεσμικό πλαίσιο, οι ενδικοφανείς προσφυγές κατά της απόφασης των αποτελεσμάτων της αξιολόγησης υποβάλλονται μία φορά, εντός αποκλειστικής προθεσμίας 15 (δεκαπέντε) ημερολογιακών ημερών από την έκδοση της απόφασης ένταξης πράξεων, ηλεκτρονικά μέσω του ΠΣΚΕ μαζί με οποιοδήποτε επιπλέον έγγραφο.

Δείτε αναλυτικά την λίστα με τους 2.343 δικαιούχους νέους αγρότες ΕΔΩ

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα AGRO