Το πρόγραμμα προληπτικής οδοντιατρικής φροντίδας «Smile Project» υλοποιούν ο Όμιλος Motor Oil και οι Γιατροί του Κόσμου, σε συνέχεια του προγράμματος «Φροντίδα για όλους». Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ιατρικές επισκέψεις σε περιοχές ανά την Ελλάδα καθώς και εκστρατείες ενημέρωσης σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς.

Σκοπός του προγράμματος, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, είναι η πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες οδοντιατρικής περίθαλψης και η ενημέρωση σχετικά με την οδοντιατρική υγιεινή και την προληπτική φροντίδα στις τοπικές κοινωνίες που δραστηριοποιείται ο Όμιλος Motor Oil ενώ, όπου κρίνεται απαραίτητο, θα γίνονται συντονισμένες παραπομπές και κατάλληλη παρακολούθηση στις δημόσιες υπηρεσίες.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Ιανουαρίου το πρόγραμμα προληπτικής οδοντιατρικής φροντίδας «Smile Project» θα πραγματοποιηθεί στον Δήμο Περάματος στο 2ο ΚΑΠΗ Περάματος.

Ακολούθως, το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου η οδοντιατρική μονάδα των Γιατρών του Κόσμου θα βρίσκεται στον Δήμο Ασπροπύργου και ειδικότερα στην κοινωνική υπηρεσία του Δήμου.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις
Podcast ΒΑΒΕΛ – Μάρκος Βερέμης (Upstream, BigPi): Πρέπει να σκεφτόμαστε την εισαγωγή κατηρτισμένων στελεχών
Startups |

Podcast ΒΑΒΕΛ – Μάρκος Βερέμης (Upstream, BigPi): Η αξιοκρατία δεν άνθισε ποτέ στο Δημόσιο, γιατί τα κόμματα αγαπούν τις startups

Πρέπει να σκεφτόμαστε την εισαγωγή κατηρτισμένων στελεχών - Η αξιοκρατία δεν άνθισε ποτέ στο Δημόσιο – Γιατί όλα τα κόμματα αγαπούν τις startups – Σε ποιους τομείς οι καλύτερες προοπτικές