Τη διακοπή της συνεργασίας της με δύο ανώτερα διοικητικά στελέχη ανακοίνωσε η «Αγροτικός Οίκος Σπύρου».

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η ανακοίνωση της εισηγμένης, διεκόπη η συνεργασία με τον οικονομικό διευθυντή Λεωνίδα Βρυωνίδη και με τον Μιχαήλ Παράβαλο ο οποίος είχε τα καθήκοντα του εσωτερικού ελεγκτή της εταιρείας.

Με νέα ονομαστική αξία από 8 Ιουνίου η μετοχή της Αγροτικός Οίκος Σπύρου

Στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται ότι η εταιρεία θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να καλύψει τις δύο κενές θέσεις.

Αναλυτικότερα οι ανακοινώσεις αναφέρουν:

«Στο πλαίσιο του Ν.3340/2005 και της απόφασης 3/347/12-07-2005 της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς η εταιρία “Αγροτικός Οίκος Σπύρου ΑΕΒΕ” γνωστοποιεί στο επενδυτικό κοινό ότι την 06 η Ιανουαρίου 2023 η Εταιρία διέκοψε τη συνεργασία της με τον κ. Λεωνίδα Βρυωνίδη ο οποίος τελούσε καθήκοντα Οικονομικού Διευθυντή. Η εταιρεία θα προβεί σε όλες τις κατά νόμο απαραίτητες ενέργειες για την πλήρωση της θέσης του Οικονομικού Διευθυντή και θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό με νεότερη ανακοίνωσή της».

«Στο πλαίσιο του Ν.3340/2005 και της απόφασης 3/347/12-07-2005 της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς η εταιρία “Αγροτικός Οίκος Σπύρου ΑΕΒΕ” γνωστοποιεί στο επενδυτικό κοινό ότι την 05η Ιανουαρίου 2023 η Εταιρία διέκοψε τη συνεργασία της με τον κ. Παράβαλο Μιχαήλ ο οποίος τελούσε καθήκοντα Εσωτερικού Ελεγκτή. Η εταιρεία θα προβεί σε όλες τις κατά νόμο απαραίτητες ενέργειες για την πλήρωση της θέσης του εσωτερικού ελεγκτή και θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό με νεότερη ανακοίνωσή της».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις