Αύξηση μισθού 1.250 λιρών (1.427 ευρώ) αποφάσισε να δώσει στους υπαλλήλους της η Tesco Bank, που ανήκει στη μεγαλύτερη βρετανική αλυσίδα σούπερ μάρκετ Tesco, όπως ανακοίνωσε σήμερα. Η συμφωνία αφορά σε 3.400 μέλη του προσωπικού της και στόχος αυτής της απόφασης από μέρους της τράπεζας είναι να βοηθήσει τους υπαλλήλους της να αντιμετωπίσουν το αυξημένο κόστος διαβίωσης.

Η τράπεζα, που ιδρύθηκε το 1997, δήλωσε ότι πάνω από το 90% του εργατικού της δυναμικού δικαιούται την αύξηση, που ισχύει από τις 8 Ιανουαρίου.

Eurobank: Άνοιξε το βιβλίο προσφορών για το ομόλογο

Η συμφωνία

Το Usdaw, το συνδικάτο που εκπροσωπεί το προσωπικό της τράπεζας, δήλωσε ότι ύστερα από «δύσκολες αν και εποικοδομητικές διαπραγματεύσεις πριν από τα Χριστούγεννα» κατέληξε σε συμφωνία με την τράπεζα για αύξηση των μισθών ενόψει της ετήσιας αναθεώρησης των μισθών τον Μάιο.

Πέρυσι, η μεγαλύτερη εγχώρια τράπεζα της Βρετανίας Lloyds προσέφερε στους περίπου 64.000 εργαζόμενούς της εφάπαξ ποσό 1.000 λιρών για να τους βοηθήσει με το αυξημένο κόστος ενέργειας. Τα υψηλόβαθμα διοικητικά στελέχη εξαιρέθηκαν από την πληρωμή αυτή.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Διεθνή
Γαλλία: Ο τομέας των καλλυντικών «επενδύει» στην επίσκεψη του Κινέζου προέδρου
Διεθνή |

Ο τομέας των καλλυντικών «επενδύει» στην επίσκεψη του Κινέζου προέδρου στο Παρίσι

Στόχος η ελαχιστοποίηση των επιπτώσεων στις γαλλικές εταιρείες από τους νέους αυστηρούς κινεζικούς κανόνες εισαγωγής που απαιτούν την ανταλλαγή τύπων και τεχνογνωσίας παραγωγής