Η Interlife Α.Α.Ε.Γ.Α., προέβη, ως γνωστόν, σε ανάκληση του επιχειρηματικού της σχεδίου στις 07/04/2020 μετά από απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου και σχετική ανακοίνωση στο επενδυτικό κοινό.

Interlife: Αύξηση 10,83% στην παραγωγή ασφαλίστρων

Στα πλαίσια των υποχρεώσεών της προς το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου στην ΝΕΑ του οποίου είναι εισηγμένες οι μετοχές της εταιρίας παράλληλα με την Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών, η Interlife Α.Α.Ε.Γ.Α. ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι οι στόχοι της εταιρίας για το 2022, έτσι όπως αυτοί περιγράφονται στην εξαμηνιαία οικονομική έκθεση του 2022, και συγκεκριμένα, τα κάτωθι βασικά σημεία της επιχειρηματικής στρατηγικής:

1. Αύξηση εργασιών πρόσκτησης.

2. Βέλτιστη διαχείριση των στοιχείων του ενεργητικού με έμφαση στην ελαχιστοποίηση των κινδύνων.

3. Μέγιστη συγκράτηση γενικών εξόδων, παρόλο που οι νέες ανάγκες που διαμορφώνονται απαιτούν πρόσθετους πόρους.

4. Διατήρηση της υψηλής ποιότητας παρεχόμενων υπηρεσιών.

5. Συνεχής εκσυγχρονισμός και βελτίωση των πληροφοριακών συστημάτων της Εταιρείας.

6. Πιστή εφαρμογή του Συστήματος Εταιρικής Διακυβέρνησης με βάση τα πρότυπα που θέτει η Εποπτική Αρχή και το θεσμικό πλαίσιο SOLVENCY II.

Δεν παρουσιάζουν αποκλίσεις στην υλοποίησή τους.

Η INTERLIFE Ασφαλιστική είναι Ελληνική Εταιρία Γενικών Ασφαλίσεων με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Ιδρύθηκε το 1991 σε πολυμετοχική βάση.  Oι μετοχές της Εταιρίας έχουν ενταχθεί από την 17/10/2012 προς διαπραγμάτευση στη μη Ρυθμιζόμενη Αγορά Νεοαναπτυσσόμενων Εταιρειών του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου, ενώ τον Ιανουάριο του 2021 εισήχθησαν και στη Ρυθμιζόμενη Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Η εισαγωγή των μετοχών της Εταιρίας, τόσο στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών, όσο και στην Αγορά Νεοαναπτυσσόμενων Εταιριών (Ν.Ε.Α.) του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου, αποτελεί στρατηγική επιλογή, με πολλαπλούς στόχους, όπως η επιδίωξη διεθνών συνεργασιών, η ικανοποίηση της μεγάλης βάσης των μετόχων της και η δίκαιη αποτίμηση της αξίας της.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις