Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών έχει αναδειχθεί στον κυριότερο εκφραστή των ΜμΕ «με την ενισχυμένη παρεμβατικότητά του στην πολιτική σκηνή, προς όφελος της επιχειρηματικότητας και της οικονομίας», τόνισε ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, στην ετήσια εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του ΕΕΑ, αναφέρθηκε στο έργο του επιμελητηρίου, στον ψηφιακό μετασχηματισμό του, στην συνεχή προσπάθεια για παροχή περισσότερων και ποιοτικότερων υπηρεσιών προς τα μέλη του, καθώς και στην σημασία στήριξης της επιχειρηματικότητας από όλα τα πολιτικά κόμματα, υπογραμμίζοντας ότι το επιχειρείν μπορεί να συμβάλει αποφασιστικά στην ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας.

Χατζηθεοδοσίου: Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου τα στοιχεία από το Ευρωβαρόμετρο

«Ανήκω μόνο στους μικρομεσαίους και τους ελεύθερους επαγγελματίες», υπογράμμισε ο κ. Χατζηθεοδοσίου, αναφερόμενος στο ρόλο του στα δημόσια πράγματα και ολοκλήρωσε με ευχές για την πορεία του επιχειρείν και της οικονομίας το 2023.

Σε μία κατάμεστη αίθουσα νυχτερινού κέντρου της Αθήνας, η Διοίκηση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών έκοψε την παραδοσιακή πρωτοχρονιάτικη πίτα, την Παρασκευή το βράδυ, 20 Ιανουαρίου 2023.

Στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α., κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο έργο του Επιμελητηρίου, στον ψηφιακό του μετασχηματισμό και την παροχή περισσότερων και ποιοτικότερων υπηρεσιών προς τα μέλη του καθώς και στην σημασία της στήριξης της επιχειρηματικότητας από όλα τα πολιτικά κόμματα, ξεκαθαρίζοντας ότι το επιχειρείν μπορεί να συμβάλει αποφασιστικά στην ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας.

Χαιρετισμό απηύθυναν και όλα τα μέλη της Διοικητικής Επιτροπής του Ε.Ε.Α. τα οποία έκοψαν την πίτα και συγκεκριμένα οι κ.κ. Νίκος Γρέντζελος, Νίκος Κογιουμτσής, Ηλίας Μάνδρος, Δημήτρης Γαβαλάκης, Παναγιώτης Παντελής, Γιάννης Βαφειαδάκης, Γιώργος Ζηκόπουλος και Γιώργος Καββαθάς  ενώ τιμήθηκε ο κ. Άγγελος Κότιος, πρώην Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πειραιά, στο οποίο έχει ανακηρυχθεί επίτιμος διδάκτωρ ο κ. Χατζηθεοδοσίου.

Από τους προσκεκλημένους παρέστησαν και απηύθυναν χαιρετισμό η βουλευτής της ΝΔ Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ, βουλευτής Αλέξης Χαρίτσης, και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Κώστας Σκανδαλίδης.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις