Σε συμφωνία με την Pepco για την κατασκευή και ανάπτυξη καταστήματος ειδών ένδυσης και διακόσμησης σπιτιού κατέληξε η Premia Properties. 

Όπως  αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση το νέο αυτό κατάστημα αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του τον Ιούνιο του 2023 και η διάρκεια μίσθωσης είναι 10 έτη.

Το κατάστημα θα λειτουργήσει σε ιδιόκτητο ακίνητο της Premia επί της Λεωφ. Λαυρίου 76 στη Παιανία.

Το ακίνητο βρίσκεται σε κομβικό σημείο, όπου σήμερα στο ισόγειο στεγάζεται κατάστημα super market της αλυσίδας ΑΒ Βασιλόπουλος. Εκτείνεται σε οικόπεδο 4.557 τ.μ., με μισθωμένο εμβαδόν 1.486 τ.μ. και υπέργειες θέσεις στάθμευσης. Το νέο κατάστημα 555 τ.μ. θα ανοικοδομηθεί στον 1ο όροφο, άνωθεν του super market με ξεχωριστή πρόσβαση και είσοδο.

Πού θα ανοίξουν 10 καταστήματα Pepco – Η σχέση με τον Σκλαβενίτη

Στόχος η ενίσχυση του χαρτοφυλακίου

«Είμαστε χαρούμενοι για την συνεργασία με την Pepco στην Ελλάδα. Ο στόχος της Premia είναι η ενίσχυση του χαρτοφυλακίου μέσω μακροχρόνιων μισθώσεων με επιτυχημένους μισθωτές,
διατηρώντας την προσήλωση στους στόχους μας και στις αρχές της αειφόρου ανάπτυξης και του ESG», υπογράμμισε ο διευθύνων σύμβουλος της Premia Properties, Κώστας Μαρκάζος.

«Η εταιρεία μας, εξαρχής πίστεψε στις ισχυρές προοπτικές της ελληνικής αγοράς, στην οποία έχουμε δεσμευτεί να επενδύσουμε, ακολουθώντας δυναμικό πλάνο ανάπτυξης» σχολίασε από την πλευρά του ο Bogdan Grigoriu, Operations Manager της Pepco Greece και πρόσθεσε: «Θεωρούμε ότι η Premia, θα αποτελέσει έναν αξιόπιστο συνεργάτη για την εξέλιξη των πλάνων μας στην
Ελλάδα. Πιστεύουμε πως με το μοντέλο της Pepco θα προσφέρουμε στους καταναλωτές μία νέα πρόταση αγορών που θα τους συναρπάσει».

H Pepco σε…νούμερα

Η πολωνική αλυσίδα με βασικό χαρακτηριστικό τις χαμηλές τιμές (value retailing) αναπτύσσεται με ταχύτατους ρυθμούς.

Το 2016 άνοιξε το 1000ο κατάστημα και τέσσερα χρόνια μετά, το 2020, ο αριθμός των καταστημάτων διπλασιάστηκε, ενώ σήμερα κοντεύει τα 3.000.

Μόνο κατά την περίοδο Μαρτίου – Ιουνίου 2022 εφέτος άνοιξαν 109 νέα καταστήματα Pepco, ενώ για να γίνει αντιληπτή η ταχύτητα με την οποία κάνει… εγκαίνια η αλυσίδα: στην Αυστρία εισήλθε μόλις πέρυσι και ήδη αριθμεί 52 σημεία πώλησης. Στη Βουλγαρία μέσα σε τρία χρόνια παρουσίας διαθέτει 122 καταστήματα, ενώ σε Ιταλία και Σερβία που ξεκίνησε το 2020 διαθέτει σήμερα 79 και 83 καταστήματα αντίστοιχα.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις