Προβλήματα στο οδικό δίκτυο της Αττικής προκαλεί η κακοκαιρία που πλήττει από το πρωί τον νομό με έντονες βροχοπτώσεις.

Πριν λίγο έκλεισε και πάλι η Παραλιακή στο Δέλτα Φαλήρου στο ρεύμα προς Πειραιά προκειμένου να γίνουν εργασίες απάντλησης του νερού που είχε συσσωρευτεί στο σημείο.

Κλειστή και Χαριλάου Τρικούπη

Νωρίς το απόγευμα έκλεισε η οδός Χαριλάου Τρικούπη στο κέντρο της Αθήνας λόγω καθίζησης. Το πρόβλημα εντοπίζεται στο ύψος της οδού Τραπεζούντιου όπου έχει υποχωρήσει το οδόστρωμα σε ένα σημείο του δρόμου λόγω εργασιών που είχαν γίνει στο σημείο και είχε αφαιρεθεί η άσφαλτος.

Αν και το πρόβλημα δεν είναι μεγάλο, δεν μπορούν να περάσουν τα αστικά λεωφορεία με συνέπεια να έχουν ακινητοποιηθεί και έτσι διακόπηκε η κυκλοφορία.

Επίσης λόγω της έντονης βροχόπτωσης και υπερχείλισης των υδάτων, διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στο γεφυράκι «Βάρδας» στη Ραφήνα, στο ρεύμα προς τη λεωφόρο Μαραθώνος καθώς και στην επαρχιακή οδό Αλεποχωρίου – Σχίνου από το ύψος της διασταύρωσης με την οδό Ικαρίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Από νωρίς τα προβλήματα

Στην Αττική η έντονη βροχόπτωση που ξέσπασε νωρίς το πρωί, έκανε τη μέρα νύχτα ενώ στις 10:57 οι κάτοικοι έλαβαν προειδοποιητικό μήνυμα από το 112, που τους καλούσε να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στις απολύτως απαραίτητες.

Η βροχόπτωση προκάλεσε πλημμύρες σε δρόμους της πρωτεύουσας και όχι μόνο. Πιο σοβαρή ήταν η κατάσταση στο Μαρούσι όπου εγκλωβίστηκαν οχήματα στην υπόγεια διάβαση της Σπύρου Λούη λόγω συσσώρευσης υδάτων.

Από την έντονη βροχόπτωση σε «καταρράκτη» μετατράπηκαν η Βασ. Σοφίας στο ύψος του ΝΙΜΙΤΣ αλλά και ο Λόφος Στρέφη στα Εξάρχεια.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Ακρίβεια: Άτυπο debate κυβέρνησης – αντιπολίτευσης για το κάλεσμα Μητσοτάκη σε «απολογία» στη Βουλή
Επικαιρότητα |

Άτυπο debate κυβέρνησης – αντιπολίτευσης για το κάλεσμα Μητσοτάκη σε «απολογία» στη Βουλή

Αίτημα ΣΥΡΙΖΑ για προ ημερησίας συζήτηση. Η τελευταία συζήτηση επί του ζητήματος προκλήθηκε από τον τότε αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα το 2021.

Πρωτογενές πλεόνασμα: Η κυβέρνηση πανηγυρίζει – Για πλεόνασμα ακρίβειας μιλούν τα κόμματα
Επικαιρότητα |

Η κυβέρνηση πανηγυρίζει για το πρωτογενές πλεόνασμα του 2023 – Για πλεόνασμα ακρίβειας μιλούν τα κόμματα

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛΣΤΑΤ, το πρωτογενές αποτέλεσμα για το 2023 ανήλθε σε 1,86% του ΑΕΠ, έναντι στόχου για 1,15% – Η αντιπολίτευση κατηγορεί την κυβέρνηση ότι είπε ψέματα πως μείωσε τους φόρους