Πολυτελείς επαύλεις, εξοχικές κατοικίες και μοναδικά διαμερίσματα βγαίνουν σε πλειστηριασμό για χρέη εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ.

Οφειλέτες είναι «βαριά» ονόματα της εγχώριας επιχειρηματικής σκηνής που από το ζενίθ της επιτυχίας βρέθηκαν στο ναδίρ, με τα περιουσιακά τους στοιχεία να φιγουράρουν πλέον στη λίστα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών αναζητώντας νέους ιδιοκτήτες, εφόσον βεβαίως δεν προηγηθεί κάποια κίνηση για την αποτροπή της διαδικασίας.

Πλειστηριασμοί: «Σφυρί» για famous κέντρα διασκέδασης και βίλες

Σήμερα, Πέμπτη, θα χτυπήσει το ηλεκτρονικό σφυρί  για την οικία του Παναγιώτη Ψυχάρη, γιού του εκδότη και δημοσιογράφου Σταύρου Ψυχάρη που έφυγε από τη ζωή στις 2 Αυγούστου.

Στο σφυρί θα βγουν δύο κατοικίες καθώς και τέσσερις θέσεις στάθμευσης, που εντοπίζονται στη θέση Ψυχικό και έχουν κατασκευαστεί σε ένα οικόπεδο επιφάνειας 3.400 τ.μ..

Ειδικότερα, πρόκειται για μία ενιαία κατοικία εμβαδού 543,95 τ.μ. με εξώστες εμβαδού 208,30 τ.μ., η οποία αποτελείται από ενιαίο υπόγειο (playroom) εμβαδού 99,14 τ.μ. στη στάθμη 3, ενιαίο υπόγειο εμβαδού 157,28 τ.μ. στη στάθμη 4, ενιαίο ισόγειο εμβαδού 141,28 τ.μ. στη στάθμη 5 και ενιαίο πρώτο όροφο εμβαδού 139,95 τ.μ. στη στάθμη 6, και έχει δικαίωμα αποκλειστικής χρήσης τμήματος οικοπέδου 307,47 τ.μ., που αποτελεί τον περιβάλλοντα χώρο της, ενώ εξυπηρετείται λειτουργικά από τις κατασχεθείσες με αριθμούς 9, 10, 11 και 12 τέσσερις θέσεις στάθμευσης του υπογείου.

Η τιμή πρώτης προσφοράς έχει οριστεί στα 2,4 εκατ. ευρώ, ενώ επισπεύδουσα είναι η Alpha Bank με την ιδιότητά της «ως εκπροσώπου των ομολογιούχων δανειστών της από 29.1.2015 σύμβασης (προγράμματος) ομολογιακού δανείου μειωμένης εξασφάλισης (subordinated)» και η κατάσχεση έγινε για 500.000 ευρώ που είναι μέρος της συνολικής απαίτησης.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Ακίνητα