Καθήκοντα Εσωτερικού Ελεγκτή της εταιρείας Αγροτικός Οίκος Σπύρου αναλαμβάνει κ. Άννα Ρουμελιώτη του Αγγέλου σε αντικατάσταση του κ. Μιχάλη Παράβαλου, κατόπιν σχετικής πρότασης της Επιτροπής Ελέγχου.

Η κ. Ρουμελιώτη, πληροί τα κριτήρια και τις προϋποθέσεις των σχετικών διατάξεων του ν. 4706/2020 και των προβλέψεων του Κανονισμού Λειτουργίας της Εταιρείας, ήτοι είναι πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, έχει προσωπική και λειτουργική ανεξαρτησία, δεν τυγχάνει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου ή μέλος με δικαίωμα ψήφου σε επιτροπές διαρκούς χαρακτήρα της Εταιρείας, δεν έχει στενούς δεσμούς με οιονδήποτε κατέχει μία από τις παραπάνω ιδιότητες στην Εταιρεία και διαθέτει τις κατάλληλες γνώσεις και σχετική επαγγελματική εμπειρία για την ανάληψη της ως άνω θέσεως.

Ειδικότερα, η κ.Άννα Ρουμελιώτη είναι απόφοιτη του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και διαθέτει πολυετή επαγγελματική
εμπειρία.

Φαρμακευτική κάνναβη: Η αργή ωρίμανση και ποιοι «βλέπουν» ευκαιρίες

Είχε προηγηθεί ανακοίνωση της εταιρείας στις 18 Ιανουαρίου σχετικά με την διακοπή της συνεργασίας της με δύο ανώτερα διοικητικά στελέχη.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η ανακοίνωση της εισηγμένης, διεκόπη η συνεργασία με τον οικονομικό διευθυντή Λεωνίδα Βρυωνίδη και με τον Μιχαήλ Παράβαλο ο οποίος είχε τα καθήκοντα του εσωτερικού ελεγκτή της εταιρείας.

Στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται ότι η εταιρεία θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να καλύψει τις δύο κενές θέσεις.

Αναλυτικότερα οι ανακοινώσεις

«Στο πλαίσιο του Ν.3340/2005 και της απόφασης 3/347/12-07-2005 της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς η εταιρία “Αγροτικός Οίκος Σπύρου ΑΕΒΕ” γνωστοποιεί στο επενδυτικό κοινό ότι την 06 η Ιανουαρίου 2023 η Εταιρία διέκοψε τη συνεργασία της με τον κ. Λεωνίδα Βρυωνίδη ο οποίος τελούσε καθήκοντα Οικονομικού Διευθυντή. Η εταιρεία θα προβεί σε όλες τις κατά νόμο απαραίτητες ενέργειες για την πλήρωση της θέσης του Οικονομικού Διευθυντή και θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό με νεότερη ανακοίνωσή της».

«Στο πλαίσιο του Ν.3340/2005 και της απόφασης 3/347/12-07-2005 της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς η εταιρία “Αγροτικός Οίκος Σπύρου ΑΕΒΕ” γνωστοποιεί στο επενδυτικό κοινό ότι την 05η Ιανουαρίου 2023 η Εταιρία διέκοψε τη συνεργασία της με τον κ. Παράβαλο Μιχαήλ ο οποίος τελούσε καθήκοντα Εσωτερικού Ελεγκτή. Η εταιρεία θα προβεί σε όλες τις κατά νόμο απαραίτητες ενέργειες για την πλήρωση της θέσης του εσωτερικού ελεγκτή και θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό με νεότερη ανακοίνωσή της».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις
Ευρωπαϊκός Κανονισμός υποχρέωσε το «δεξί χέρι» του Σαββίδη να φύγει από το ΔΣ του ΟΛΘ
Επιχειρήσεις |

Ευρωπαϊκός Κανονισμός υποχρέωσε το «δεξί χέρι» του Σαββίδη να φύγει από το ΔΣ του ΟΛΘ

Η αποχώρηση του Αρτούρ Νταβιντιάν από το ΔΣ του ΟΛΘ ήταν αποτέλεσμα υποχρεωτικής συμμόρφωσης με Ευρωπαϊκό Κανονισμός στο πλαίσιο των κυρώσεων σε βάρος της Ρωσίας