Τη σύναψη κοινού ομολογιακού δανείου ύψους 71,37 εκατ. ευρώ και διάρκειας έως τις 30.6.2035 ανακοίνωσε η REDS για τη θυγατρική της ΓΥΑΛΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.

Reds: Αποεπένδυση από Διαμαντίδη (Dimianco) και Παναγιωτόπουλο (ΚΕΜ)

Η ανακοίνωση

«Η εταιρεία με την επωνυμία “REDS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ” με το διακριτικό τίτλο “REDS Α.Ε.”, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό, ότι η ΓΥΑΛΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε (100% θυγατρική) προχώρησε στη σύναψη κοινού εξασφαλισμένου ομολογιακού δανείου συνολικού ποσού € 71,4 εκατ. για τη χρηματοδότηση των έργων του Ομίλου καθώς και για την αναχρηματοδότηση υφιστάμενων δανείων, μειώνοντας έτσι σημαντικά τον αντιλαμβανόμενο κίνδυνο ρευστότητας του Ομίλου REDS.

Πιο συγκεκριμένα :

  • H ΓΥΑΛΟΥ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ προχώρησε στη σύναψη κοινού ομολογιακού δανείου κατά τις διατάξεις του N.4548/2018 και του Ν. 3156/2003, διάρκειας έως την 30.06.2035, ύψους Ευρώ εβδομήντα ένα εκατομμύρια τριακόσιες εβδομήντα δύο χιλιάδες οκτακόσια (€ 71.372.800), υπό την εγγύηση της REDS Α.Ε., με την ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.

Μέρος της εκταμίευσης του δανείου ολοκληρώθηκε σήμερα».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις
Τρόφιμα με αλεύρι από γρύλο, αλευροσκουλήκι και ακρίδα με τη «βούλα» της ΕΕ
Επιχειρήσεις |

Τρόφιμα με αλεύρι από γρύλο, αλευροσκουλήκι και ακρίδα με τη «βούλα» της ΕΕ

Η εντομοφαγία θεωρείται ότι θα συμβάλλει στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής και ήδη παρασκευάζονται και καταναλώνονται ζύμες, μπισκότα και άλλα προϊόντα με αλεύρι εντόμων