Σε διαρκείς συζητήσεις με εταιρείες του όμορου χώρου με αυτού που δραστηριοποιείται βρίσκεται η Real Consulting, με στόχο τη διείσδυσή της σε νέες αγορές. Οι εταιρείες αυτές δραστηριοποιούνται σε υπηρεσίες για τα λογισμικά και τα προϊόντα που προσφέρει η εταιρεία.

Στην ανακοίνωση αυτή προέβη, η εισηγμένη κατόπιν -όπως επισημαίνει- δημοσιεύματος το οποίο αναφέρει ότι βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις για την εξαγορά κυπριακής εταιρείας η οποία ειδικεύεται στο SAP.

To υπόλοιπο 40% της Cloudideas εξαγοράζει η Real Consulting

Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

Η ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία “REAL CONSULTING ΠΑΡΟΧΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΛΥΣΕΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ”, σε απάντηση του δημοσιεύματος στον ηλεκτρονικό τύπο (bankingnews.gr) στις 02.02.2023 ότι βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις για την εξαγορά κυπριακής εταιρείας η οποία ειδικεύεται στο SAP, ανακοινώνει ότι είναι σε διαρκείς συζητήσεις με εταιρείες που εξειδικεύονται σε υπηρεσίες επί των λογισμικών και προϊόντων που ήδη προσφέρει, με στόχο την διείσδυσή της σε νέες αγορές.

Η τυχόν οριστική επίτευξη συμφωνίας θα κοινοποιηθεί έγκαιρα από την εταιρεία “REAL CONSULTING ΠΑΡΟΧΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΛΥΣΕΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» στις αρμόδιες αρχές, τους μετόχους της και το επενδυτικό κοινό.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις
Τρόφιμα με αλεύρι από γρύλο, αλευροσκουλήκι και ακρίδα με τη «βούλα» της ΕΕ
Επιχειρήσεις |

Τρόφιμα με αλεύρι από γρύλο, αλευροσκουλήκι και ακρίδα με τη «βούλα» της ΕΕ

Η εντομοφαγία θεωρείται ότι θα συμβάλλει στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής και ήδη παρασκευάζονται και καταναλώνονται ζύμες, μπισκότα και άλλα προϊόντα με αλεύρι εντόμων