Ανακοίνωση με την οποία διευκρινίζει γιατί αποφάσισε να αποεπενδύσει από τη MIG, εξέδωσε η Ρόλοπακ. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η απόφαση πάρθηκε διότι η εταιρεία έκρινε ότι η απόδοσή της από τα 2012 «απέδωσε τα δέοντα» και ως εκ τούτου ήρθε η ώρα να αποσυρθεί από την ανακοίνωση αυτή. Όπως επισημαίνεται, η εταιρεία δραστηριοποιείται στον χώρο των πλαστικών σάκων απορριμμάτων, αλλά και στον κλάδο των ακινήτων και κατά πως φαίνεται θέλει να εκεί να επικεντρωθεί.

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρει:

«Η Εταιρεία μας, Βιομηχανία Πλαστικών Ρόλοπακ Α.Β.Ε.Ε., με έδρα τις Αχαρνές Αττικής, με μακροχρόνια παρουσία στον χώρο των πλαστικών σάκων απορριμμάτων, συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες αλυσίδες λιανικής και χονδρικής πώλησης της επικράτειας, καθώς παράγει για λογαριασμό της το άκρως επιτυχημένο Brand EL-EF, όπως επίσης και πλήθος προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας, για λογαριασμό συνεργαζόμενων Super Market.

Πέραν της βασικής μας δραστηριότητας όπως -περιγράφεται παραπάνω-, μέσω του δικτύου συνδεδεμένων εταιρειών μας (Ro Estate One, Ro Estate Two, Ro Estate Three), δραστηριοποιούμαστε ενεργά, όλα αυτά τα χρόνια με την αγορά Real Estate και επενδυτικών χρηματοοικονομικών προϊόντων.

Με αυτά τα δεδομένα, θέλουμε να διευκρινίσουμε πως η τοποθέτησή μας στην μετοχική σύνθεση της εταιρείας Marfin Invetment Group χτίστηκε σταδιακά από το 2012 μέχρι και πρόσφατα, για λόγους αμιγώς επενδυτικούς.

Προς αποφυγήν λοιπών σεναρίων και παραπλανητικών πληροφοριών που κυκλοφορούν στα μέσα τις τελευταίες ώρες, τα οποία δε συμβάλουν στη σωστή πληροφόρηση των επενδυτών, διευκρινίζουμε το εξής:

Εξετάζοντας τα δεδομένα, όπως διαμορφώθηκαν τις τελευταίες ημέρες στην αγορά, κρίναμε πως η επένδυσή μας απέδωσε τα δέοντα, με αποτέλεσμα να αποφασίσαμε την απόσυρσή μας από την εν λόγω επένδυση».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις
ΣΒΕ: Ημερίδα με θέμα «Φορολογική Συμμόρφωση Επιχειρήσεων: Πρακτικά Θέματα – Προβληματισμοί – Προτάσεις»
Επιχειρήσεις |

Ημερίδα με θέμα «Φορολογική Συμμόρφωση Επιχειρήσεων: Πρακτικά Θέματα – Προβληματισμοί – Προτάσεις» από τον ΣΒΕ

Στην εκδήλωση συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, ο πρώην Υφυπουργός Οικονομικών κος Γ. Μαυραγάνης, καθώς και ο Διοικητής της Α.Α.Δ.Ε. κος Γ. Πιτσιλής