Τα Aria Hotels, η οικογενειακή αλυσίδα boutique ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών, διευρύνουν την παρουσία τους στην ελληνική πρωτεύουσα εντάσσοντας στο χαρτοφυλάκιό τους το πρώτο συγκρότημα διαμερισμάτων, το Keramos Athens.

«Στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της Αθήνας, και σε κοντινή απόσταση από το μετρό, το Keramos Athens προσφέρει στους επισκέπτες τη δυνατότητα διαμονής σε ένα από τα τέσσερα αυτόνομα και πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματά του, μέσα σε ένα συγκρότημα που θυμίζει παραδοσιακή αθηναϊκή κατοικία. Παρότι βρίσκεται στη γεμάτη ζωή περιοχή του Κεραμεικού, το συγκρότημα κατοικιών βρίσκεται σε μία ήσυχη γειτονιά, προσφέροντας άμεση πρόσβαση τόσο σε δημοφιλή αξιοθέατα όπως -χαρακτηριστικά- ο αρχαιολογικός χώρος του Κεραμεικού, όσο και σε πολυσύχναστους χώρους διασκέδασης του κέντρου», σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση.

Αποτελώντας κάποτε μια αθηναϊκή κατοικία του 1930, είναι σήμερα ένα συγκρότημα που έχει διατηρήσει τα παραδοσιακά χαρακτηριστικά της αρχιτεκτονικής εκείνης της εποχής, με έντονες αναφορές στο κίνημα του Bauhaus, με στοιχεία vintage στην επίπλωσή του.

Την ίδια στιγμή, τα τέσσερα αυτόνομα και πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα του Keramos Athens διαθέτουν όλες τις ανέσεις καθώς διαθέτουν σαλόνι, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, και άνετα κρεβάτια. Τα διαμερίσματα μπορούν να φιλοξενήσουν από ένα έως τέσσερα άτομα και είναι κατάλληλα για ζευγάρια, οικογένειες αλλά και παρέες φίλων. Επιπλέον, η κοινή εσωτερική αυλή προσφέται για χαλάρωση αλλά και εργασία.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα https://www.ariahotels.gr/hotels/keramos-athens/.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις