Το ποσό των 0,2265 ευρώ (μεικτό ποσό) ανά μετοχή θα διανείμει η εταιρεία ενδυμάτων B&F από τα μη διανεμηθέντα κέρδη της χρήσης του έτους 2021, συνολικού ποσού €1.000.000, όπως αποφάσισε ομόφωνα η έκτακτη γενική συνέλευση της εταιρείας.

Η διανομή του ως άνω τμήματος αδιανέμητων κερδών πληροί τις εκ του νόμου και του ΚΟΔ προϋποθέσεις, ήτοι σύμφωνα με τα οριζόμενα στους όρους του ΚΟΔ (όρος 8.2.κ), όπως έχει τροποποιηθεί με την από 18/10/2022 απόφαση της συνέλευσης των ομολογιούχων μετά και την κατάργηση του όρου 8.2. (μ) του ΚΟΔ, για τη διανομή μερίσματος στους μετόχους, καθότι δεν υπερβαίνει το ποσοστό του 75% των καθαρών μετά φόρων κερδών που έχει πραγματοποιήσει η Εταιρεία κατά το διάστημα αυτό, υπολογίζοντας αθροιστικά τις καταβολές που έχουν πραγματοποιηθεί στους μετόχους έως σήμερα.

Δικαιούχοι

Δικαιούχοι του του ως άνω εγκεκριμένου ποσού αδιανέμητων κερδών είναι οι μέτοχοι της Εταιρείας που είναι εγγεγραμμένοι στο Βιβλίο Μετόχων της B&F Α.Β.Ε.Ε. ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ την 21/02/2023 (record date).

Το εγκεκριμένο ποσό διανομής θα καταβληθεί στους μετόχους, με την προβλεπόμενη παρακράτηση φόρου σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις, στην περίοδο από 01/03/2023 έως και 31/03/2023.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις