«Έδωσαν τα χέρια» L’Oreal και Παπαέλληνας (Notos Com)

· Νέο μεγάλο deal, μαθαίνουμε, πως έκλεισε στον εγχώριο λιανεμπόριο.

· Πρόκειται για τη συμφωνία ανάμεσα στην L’ Oreal και τον όμιλο της Notos Com της οικογένειας Παπαέλληνα.

· Η συνεργασία, όπως πληροφορούμαστε, αφορά στην αντιπροσώπευση και διανομή στην ελληνική αγορά των αρωμάτων Ralph Lauren, Diesel και Azzaro.

· Πρόκειται για δημοφιλής μάρκες, οι οποίες ανήκουν πλέον στο χαρτοφυλάκιο του γαλλικού κολοσσού.

· Υπολογίζεται πως ήδη από τον πρώτο χρόνο τα παραπάνω brands θα φέρουν στα ταμεία της ελληνικές εταιρείας έσοδα πάνω από 1 εκατ. ευρώ.

· Το συμβόλαιο ξεκινάει επίσημα από την 1η Μαρτίου και είναι διετούς διάρκειας με option ανανέωσης για πολλά ακόμη χρόνια.

· Ο όμιλος της οικογένειας Παπαέλληνα, όπως σας έχουμε ενημερώσει εγκαίρως, μετά την συμφωνία εξυγίανσης βρίσκεται σε φάση επανεξέτασης του χαρτοφυλακίου της.

· Στο πλαίσιο αυτό, εντάσσεται και η διακοπή της συνεργασίας με την αμερικάνικη εταιρεία νεανικής ένδυσης «American Eagle» από τον περασμένο μήνα.

· Το επόμενο διάστημα θα ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις για τον τρόπο που θα καλυφθεί το κενό και ποιες μάρκες θα την αντικαταστήσουν στα έξι καταστήματα που λειτουργούσαν μέχρι πρότινος.

——————————-

Τα crypto… μπαίνουν σε τάξη

· Επί ποδός βρίσκονται οι εποπτικές αρχές ανά τον κόσμο για τα κρυπτονομίσματα και αναζητούν λύσεις…

· Μπορεί ο «βασιλιάς των crypto» να πιάστηκε… με την γίδα στην πλάτη και να αντιμετωπίζει κάθειρξη πολλών ετών, ωστόσο η ανάγκη ρύθμισής τους είναι κάτι περισσότερο από επιτακτική.

· Μαθαίνουμε λοιπόν πως οι διεργασίες κορυφώνονται και πολύ σύντομα θα υπάρχουν συγκεκριμένες προτάσεις.

· Η ανησυχία για τις παρενέργειες στην πραγματική οικονομία και το άγνωστο εν πολλοίς πλαίσιο λειτουργίας είναι τα στοιχεία που κινητοποιούν τις αρχές.

· Σε μια ταραγμένη περίοδος όπως η σημερινή που ζούμε, άλλη μια εστία αποσταθεροποίησης του συστήματος είναι το τελευταίο πράγμα που θα ήθελε κανείς…

· Σε αυτό φαίνεται να συμφωνούν οι πάντες…

————————————-

Δωρεάν μαθήματα μάρκετινγκ από το… Youtube

· Ένα διαφορετικό… εγχείρημα σκέφτεται να αναλάβει ο Κωνσταντίνος Μαχαίρας.

· Ο πολύπειρος μάνατζερ με θητεία σε κορυφαίες θέσεις

· -μεταξύ άλλων έχει διατελέσει επικεφαλής στην ΑΒ Βασιλόπουλος και πρόεδρος του ΙΕΛΚΑ- εξετάζει το ενδεχόμενο να στήσει κανάλι στο YouTube, που θα ανεβάζει βιντεάκια με συμβουλές γύρω από το σύγχρονο μάρκετινγκ και τις παραστάσεις που απέκτησε στη διάρκεια της μακράς καριέρας του.

· Επί της ουσίας θα πρόκειται για… μίνι σεμινάρια για τις νέες τάσεις στο λιανεμπόριο που θα παρέχει δωρεάν μέσω διαδικτύου.

· Και φυσικά θα απευθύνεται πρωτίστως σε όσους εργάζονται ήδη στον κλάδο αλλά και σε όσους θέλουν να εργαστούν.

· Είναι μια ιδέα που γεννήθηκε μετά από συζητήσεις με αρκετούς φοιτητές οικονομικών πανεπιστημίων της χώρας, όπου πραγματοποιεί ομιλίες ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

· Μαθαίνουμε πως ο κ. Μαχαίρας είναι αρκετά ενθουσιασμένος με την ιδέα και μελετά ήδη τα διαδικαστικά για να υλοποιήσει ένα τέτοιο… project.

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Il Postino