Mε Νυχτερινό Σκι υποδέχεται τους επισκέπτες του αυτό το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού. Συγκεκριμένα το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου οι πίστες του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού θα λειτουργήσουν εφόσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες με όλους τους αναβατήρες μέχρι τις 18.00 ώστε όλοι οι φίλοι του βουνού να κάνουν σκι στο ηλιοβασίλεμα στις πλαγιές του αγαπημένου τους προορισμού.

Καθαρά Δευτέρα: Σε ισχύ τα αυξημένα μέτρα της Τροχαίας για το τριήμερο

Κατά τις ίδιες ημέρες τα ταμεία του Χιονοδρομικού Κέντρου θα είναι διαθέσιμα για όλες τις συναλλαγές μέχρι τις 16.00, ενώ κατά τη διάρκεια όλου του τριημέρου το προσωπικό μας, όλες οι παρεχόμενες ιατρικές υπηρεσίες και τα Σαλέ θα βρίσκονται στη διάθεση επισκεπτών και χιονοδρόμων, ώστε να προσφέρουν μία ξεχωριστή εμπειρία χιονοδρομίας.

Επισημαίνεται ότι όλοι οι επισκέπτες θα πρέπει να επισκέπτονται την ιστοσελίδα ή τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Χιονοδρομικού Κέντρου ώστε να ενημερώνονται για τις καιρικές συνθήκες και τον τρόπο λειτουργίας του κέντρου.

Υψηλές πληρότητες

Στο μεταξύ, όλοι οι προορισμοί του τριημέρου της καθαράς Δευτέρας «βουλιάζουν», με πολύ υψηλές πληρότητες, ενώ σε παραδοσιακούς καρναβαλικούς προορισμούς, όπως Πάτρα, Ρέθυμνο, Ξάνθη, φτάνουν το 100%.

Σύμφωνα με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων, στις περισσότερες περιπτώσεις οι προκρατήσεις για την Καθαρά Δευτέρα περιλαμβάνουν δύο διανυκτερεύσεις. Κατά τη διάρκεια του τριημέρου οι πληρότητες αναμένεται να κυμανθούν από 80% έως και 100% στην ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης, στα Ιωάννινα, τη Δράμα, τα Καλάβρυτα, το Ρέθυμνο, τα Λουτρά Πόζαρ, την Κορινθία, τη Δυτική Μακεδονία και ιδιαίτερα την Κοζάνη κ.α. Παρόμοια είναι η εικόνα και στη Θεσσαλονίκη όπου η κίνηση προβλέπεται ιδιαίτερα αυξημένη.  Στην περιοχή της Θράκης (Κομοτηνή – Αλεξανδρούπολη) οι κρατήσεις για το τριήμερο κυμαίνονται σε ικανοποιητικά για την εποχή επίπεδα. Οι τιμές δωματίων απευθύνονται σε όλα τα βαλάντια και σε σχέση με πέρυσι, είναι αυξημένες σε ποσοστό 10% κατά μέσο όρο.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Τουρισμός