Ο Brendan Fraser ερμήνευσε με μοναδικό τρόπο τον πολύ απαιτητικό ρόλο του Charlie του πρωταγωνιστή της ταινίας The Whale (Η Φάλαινα). Ενός υπέρβαρου καθηγητή που βιώνει τον μοναδικό προσωπικό του δράμα. Τη μεταμόρφωση του ηθοποιού ανέλαβε ο υποψήφιος για Όσκαρ σχεδιαστής προσθετικών μακιγιάζ Adrien Morot.

Στη δραματική ταινία που βασίζεται στο αναγνωρισμένο θεατρικό έργο του Samuel D. Hunter, έπρεπε να μεταμορφώσει τον Brendan Fraser στον Charlie, έναν απομονωμένο, υπέρβαρο καθηγητή λογοτεχνίας που θέλει να επανασυνδεθεί με την κόρη του Ellie (Sadie Sink) στις τελευταίες του μέρες.

Walt Disney: Ξεπέρασε σε αριθμό συνδρομητών διεθνώς το Netflix

Η συγκλονιστή μεταμόρφωση του πρωταγωνιστή

«Ποτέ δεν με έχουν βάλει σε τέτοια θέση», λέει ο σχεδιαστής, «όπου αν το μακιγιάζ… αποσπά την προσοχή για οποιονδήποτε λόγο, η ταινία δεν λειτουργεί».

Ενώ τα τελευταία 127 περίπου χρόνια, αμέτρητες ταινίες έχουν χρησιμοποιήσει το «χοντρό κοστούμι» για να εξυπηρετήσουν τους σκοπούς μιας κωμωδίας, η ταινία του Αronofsky είναι μια ταινία με πολύ μεγαλύτερη ενσυναίσθηση, που θα αντιμετώπιζε το θέμα με απόλυτη ευλάβεια και σεβασμό.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Plus