Το Twitter φαίνεται να αντιμετωπίζει δυσκολίες τις τελευταίες ώρες, με τους χρήστες να αναφέρουν ότι το timeline της πλατφόρμας δεν φορτώνεται, ούτε στην έκδοση web ούτε στις εφαρμογές για κινητά.

Ο ίδιος ο ιστότοπος εξακολουθεί να είναι προσβάσιμος, όπως και οι μεμονωμένοι λογαριασμοί και η δυνατότητα αποστολής νέων tweets, αλλά η φόρτωση του timeline του κάθε χρήστη δεν ολοκληρώνεται. Προηγουμένως, το timeline «Για Εσάς» ήταν επίσης μη διαθέσιμο, αν και τώρα φαίνεται να έχει επανέλθει.

Υπήρξε μια αιχμή αναφορών στο DownDetector, με χρήστες να αναφέρουν «σπασμένα» timelines στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και αλλού. Παραδόξως, φαίνεται ότι οι λίστες (επιμελημένες ομάδες χρηστών) λειτουργούν.

Προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση από το Twitter. Σημειώνεται ότι η πλατφόρμα έχει αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα το τελευταίο διάστημα, μετά την εξαγορά από τον Ίλον Μασκ που συνοδεύτηκε από εκτεταμένες απολύσεις.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα The Verge, η «εταιρεία φαίνεται να καταρρέει σιγά σιγά, με αναφορές για εσωτερικά εργαλεία όπως το Slack και το Jira να κλείνουν χωρίς προειδοποίηση, αφήνοντας τους εργαζόμενους να παίρνουν απρογραμμάτιστες ημέρες άδειας».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Τεχνολογία