Την απόφαση να συνεχίσουν την απεργιακή τους κινητοποίηση μέχρι την Παρασκευή 10 Μαρτίου έλαβαν οι σιδηροδρομικοί.

Τότε είναι προγραμματισμένη η συνάντησή τους –η δεύτερη και πιο καθοριστική- με τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη, ο οποίος ανέλαβε τις αρμοδιότητες του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών μετά την παραίτηση του Κώστα Καραμανλή.

Μητσοτάκης: Αξιοποίηση της ευρωπαϊκής εμπειρίας στους ελληνικούς σιδηροδρόμους

Συνεπώς, μέχρι και την Παρασκευή δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο τρένου, αλλά και του Προαστιακού σιδηρόδρομου.

«Η απαίτησή μας γνωστή. Ασφαλής, Ποιοτικός, Δημόσιος Σιδηρόδρομος. Συνεχίζουμε. Είμαστε όλοι μαζί», σημειώνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών και Μέσων Σταθερής Τροχιάς.

Όπως υπογραμμίζουν οι εργαζόμενοι της ΠΟΣ-ΜΣΤ, στη συνάντησή τους με τον κ. Γεραπετρίτη θα καταθέσουν τις δικές τους προτάσεις για την επανεκκίνηση του σιδηροδρόμου.

Η συνέχιση των κινητοποιήσεων θα επαναπροσδιοριστεί μετά από την ολοκλήρωση της συνάντησης με τον υπουργό Επικρατείας, καθώς όπως σημειώνουν «ο αγώνας για την απόδοση ευθυνών και ασφάλεια των μεταφορών δεν τελειώνει εδώ. Το οφείλουμε σε όλους τους συνανθρώπους μας που χάθηκαν στο τραγικό δυστύχημα, ως ελάχιστο φόρο τιμής».

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα