Σε έκτακτη Γενική Συνέλευση καλεί τους μετόχους της η ΔΕΗ που θα πραγματοποιηθεί στις 31 Μαρτίου, ημέρα Παρασκευή, με αντικείμενο, μεταξύ άλλων, τον ορισμό μέλους της Επιτροπής Ελέγχου της εταιρείας, σε αντικατάσταση παραιτηθέντος και την τροποποίηση άρθρων του Καταστατικού.

Αναλυτικά, όπως αναφέρει η ΔΕΗ σε σχετική ανακοίνωση, καλούνται οι Μέτοχοι της εταιρείας στην Έκτακτη Γενική Συνέλευσή της, που θα συνέλθει στις 31 Μαρτίου 2023, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:00’ π.μ. και θα πραγματοποιηθεί από απόσταση, σε πραγματικό χρόνο, μέσω τηλεδιάσκεψης και χωρίς τη φυσική παρουσία των Μετόχων στον τόπο διεξαγωγής της, με τη δυνατότητα συμμετοχής και μέσω επιστολικής ψήφου, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω θεμάτων της Ημερήσιας Διάταξης:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ:

1. Ορισμός, σύμφωνα με το άρθρο 44, παράγρ. 1, περίπτωση στ) του Ν. 4449/2017 ως τροποποιήθηκε με το άρθρο 74 του Ν. 4706/2020 και ισχύει, Μέλους της Επιτροπής Ελέγχου της Εταιρείας, σε αντικατάσταση παραιτηθέντος.

2. Επαναπροσδιορισμός του είδους και της σύνθεσης της Επιτροπής Ελέγχου της Εταιρείας – Εκλογή Μελών στην Επιτροπή Ελέγχου.

3. Τροποποίηση των άρθρων 8 και 18β του Καταστατικού της ΔΕΗ Α.Ε. και Κωδικοποίηση αυτού.

4. Ανακοινώσεις και άλλα θέματα.

Δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση για την έκτακτη Γενική Συνέλευση.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις